24 juni 2015

Joggingtur

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat en del med mina bloggar och med filmer, men jag tog även en joggingtur i regnet.

2014
Dagbok: Idag sov jag ut på morgonen. Jag vaknade några minuter före 9 och funderade på vilken tid jag skulle börja. Jag ringde ett samtal för att få reda på när godset skulle komma och det var 11, så jag började därför 9:30 för att hinna med en leverans och komma tillbaka för att kunna hjälpa Elias med godset. Dagen har varit fylld med uppgifter hela tiden, så jag beslutade mig för att endast ta 15 min för att förhoppningsvis kunna sluta i rätt tid. Jag slutade 18:15 och skjutsade då hem en arbetskompis. Efter det åt jag lite mat och jobbade sedan på Mio från 19:10-22:10. Detta för att morgondagen förhoppningsvis ska bli bättre än den här dagen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio på många sätt. Ett sätt är såklart genom att jobba extra.
Träning: Idag har jag gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att kunden kunde ta emot leveransen lite tidigare än 11, så vi kunde komma tillbaka till Mio lite tidigare.
2013:
Dagbok: Idag har jag städat upp i lägenheten, solat, joggat, lagat mat, mm.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt någon genom att plocka ihop kläder som jag tänker rensa bort. 4 påsar blev det. Jag har även rensat bort en del påsar och plastburkar. Jag hjälpte även Mikael genom att fixa en ersättare för honom eftersom han skulle jobba på sin ljudvecka.
Träning: Idag har jag joggat runt Höglandsjön, kört några situps, gjort armhävningar och latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag har kläder. När jag rensade insåg jag att jag borde vara mer tacksam för att jag har det så bra som jag har det. Hoppas att någon kan som inte har det så bra som mig kan bli välsignad av de kläder jag inte längre tänker använda. Jag är även mycket tacksam för att Simon kunde ställa upp å mixa på söndag så jag kunde åka iväg på semester.


2012: Idag har jag och Joel packat upp all ljudutrustning och efter det så mixade jag ljudet. När mötet var slut så plockade jag ihop sakerna, men jag fick även hjälp av Mikael och Joel. När vi hade gjort det så hjälpte jag till att riva tältet. Vi plockade bort del för del och samlade det på pallar. Efter det så åkte jag, Sara och Eric iväg och köpte en glass. När vi hade ätit upp den, så åkte jag till kyrkan och lämnade pianot där och pratade en del med Mikael. Jag åkte sedan hem till lägenheten och lyssnade lite på de inspelningar som jag hade gjort från varje möte. Jag ska nog jobba med det en annan dag. Förutom det så jobbade jag med en film på datorn.
2011: Idag har jag redigerat film, spelat piano och gitarr. Jag passade även på att lösa sodoku och läste några tidningar från handels. Förutom det så har jag lagt upp några annonser på Tradera. Jag grillade även kycklingburgare och kött och bjöd mor och far på detta. Vi hade en trevlig kväll tillsammans.
Hedra din far och mor står det ju. Jag fick även se en kladdkaka som Sara hade gjort. De skulle träffa Emmy och Stefan idag. 
2010: Idag har jag jobbat på Mio, städat i lägenheten, jobbat vidare med Annas dator. Jag installerade windows på den och började att lägga in uppdateringar på den.
2009: Idag har jag oljat in mina träplattor på balkongen. Efter det så fixade jag filmen från VHS till DVD med kapitel. Nu stämmer det med ljud och bild. Nu håller jag på med film nr 2. Jag åkte även till Sidensjö idag. Där lackade jag om på bilen och fyllde i stenskott med färg. Jag ställde även ut handbromsen, så att den ska ta tidigare. Jag började även på en hylla som jag tänker använda på SK till att ställa skivor i. SK=Svedjeholmskyrkan. Efter det så åkte jag och Sara till stan för att spela volleyboll, men det var så många där att vi åkte till Lomsjön istället.