12 oktober 2015

Förde över filmer till en extern hårddisk

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, men även fört över lite filmer till en extern hårddisk som jag har köpt. 

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Jag var även med och sjöng. Förutom det så har jag fikat, träffat Domino & Noah, men även varit på bibelskola och delat dagens budskap på Svedjeholmskyrkans hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att spela gitarr och dela budskapen på hemsidan. Jag har även bjudit några vänner på fika. Jag hjälpte även Sara genom att leka med Domino & Noah.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders mixade så jag kunde vara med och spela, men jag är även tacksam över att vi förmodligen har hittat felet på den trådlösa utrusningen. Idag fungerade det felfritt. Jag hoppas det fortsätter så framöver.

2013
Dagbok: Idag har jag redigerat film, ätit mat, byt kläder för att vara med på bröllop och varit med på bröllopet. Jag har även visat upp mitt redigerade filmklipp.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till lite med ljudet på bröllopet. Jag hjälpte även till med att plocka bort ljudutrustningen.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick vara med på bröllopet och att jag inte behövde ha något huvudansvar. Jag hjälpte till en del ändå.
2012: Idag har jag hämtat ut en ny tvättnyckel och ett nytt lås. Jag har även jobbat med kyrkans hemsida och på kvällen varit på ungdomsmötet på Svedjeholmskyrkan. Jag har även monterat upp några krokar i ljudrummet för att kunna förvara stativ.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, kört bänkpress, rensat i mailen, betalat fakturor mm.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, gått en promenad och varit på cellgruppssamling hos Jenny och Christoffer.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, gjort en backup på Trons Skölds hemsida, för att sedan fixa Svedjeholmskyrkans hemsida så man kommer till rätt hemsida oavsett om man skriver Svedjeholmskyrkan eller Trons Sköld. Efter det så åkte jag till Sidensjö, städade bilen och lärde min mor lite mer om facebook.