02 april 2015

Mio & Svedjeholmskyrkan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet var jag på Svedjeholmskyrkan för att hjälpa till med ljudet, men samlingen blev i bönerummet så inget ljud behövdes. Dock försökte jag göra en backup på ljuddatorn och lyckades, men det gick inte att installera den på en annan dator.

2014
Dagbok: Idag har jag fortsatt hjälpa Mio Sundsvall med inventeringen. När vi hade inventerat in alla artiklar så skrev vi ut listorna för att kolla så att det såg rätt ut och efter det så hjälpte jag dem att få ut listor på de artiklar de ej inventerat. När jag hade fixat det så fick jag sluta, så jag åkte till Birsta köpcentrum och shoppade. Efter det så åkte jag till kyrkan för att spela gitarr, piano och trummor. Det var kul! Många gånger är det kul om man är fler, men den här gången var jag själv och då spelade jag musik och då blir det roligare att spela till. När jag hade spelat färdigt så åkte jag hem till min lägenhet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio Sundsvall med inventeringen. Jag har även hjälpt Tomas genom att ta med mig en artikel från Sundsvall till vår butik i Själevad. Jag hjälpte även Peter O att få internet på sin dator.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hunnit med så mycket. Jag är även tacksam över att de var tacksamma för den hjälp de fått av mig. Både med inventeringen och genom att jag delade med mig av mina mallar och skrivbordsbakgrund.2013
Dagbok: Idag har jag hämtat Sara och Eric på busstationen, men jag har även tvättat kläder, jobbat på Mio, varit på cellgruppssamling, jobbat vidare med datorn och lagt ut budskapet på hemsidan.
Hjälp: Idag har jag hämtat Sara och Eric på tågstationen. Jag har även hjälpt Tomas på jobbet och hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört bänkpress
2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så städade jag lite hemma. Jag började i köket och var sedan så trött att jag var tvungen att sova. Jag kan tänka mig att det är sömnen som gjort att jag börjat blö så mycket näsblod. Tack vare mitt nya beslut så ska det nog gå bättre.
2011: Idag hade jag tänkt åka snowboard med David L, men det var så dåligt väder, så istället så köpte jag en present till Marcus och grattade honom. Efter det så åkte jag på stan och kollade när dansgruppen dansade på torget. Sedan hjälpte jag Johanna att få internet på sin dator via en usb-sticka. Jag hjälpte även Dan att flytta lite möbler. Efter det så blev det innebandy. När jag kom hem så fixade jag lite budskap till hemsidan och flyttade mina mail från outlook till windows live mail. Jag var glad att ha alla mail i samma program.
2010: Idag var det långfredag. På långfredagen tänker de kristna på Jesu korsfästelse och död på Golgata utanför Jerusalem. De kristna tänker på Jesu lidande. Nog om det. Idag har jag varit hos Dan och Åsa och letade upp nya drivrutiner till Åsas trådlösa internet eftersom de drivrutiner hon hade gjorde att datorn stängdes av och startades om hela tiden. På skolan var det inget problem att surfa, men när hon kom hem så blev det problem. Det problemet är nu åtgärdat. Efter jag hade fixat det så kollade jag på Johannas dator som hade flera virus. Jag tog bort dem och nu hoppas jag att hon är nöjd med sin dator. Som tack för hjälpen så fick jag äta mat hos dem och därefter åkte vi till Sidensjö. Där samlades mor, far, jag, min lillasyster Sara, storasyster Beatrice med familj och Dan med familj. Vi började med att bygga vidare på ett 3D-pussel. När vi hade gjort det ett tag så fikade vi. Efter vi hade fikat så kollade vi på klippet med Joel. Sedan busade jag lite med barnen och efter det så spelade jag bloxors. Ett tankespel som man kan hitta på www.spela.ws genom att söka på det namnet. Jag tycker att det är ett roligt spel. När jag hade spelat det ett tag så övade vi på en sång som vi kanske ska sjunga imorgon. När vi hade övat på den några gånger så åkte Dan och Bea hem, men jag var kvar ett tag till och spelade och sjöng. Jag spelade både gitarr och piano. När jag kände mig nöjd så åkte jag hem till min lägenhet och kollade mail och uppdaterade min blogg.
2009: Idag har jag jobbat på Mio. Jag har även köpt en bärbar dator som var trasig, men skärmen ska fungera. Efter jobbet så åkte vi och spelade Laserspel på Area1. Det var riktigt roligt! Andra gången var det de yngre mot de äldre och då vann det yngre laget. Dock fick tog jag det på blodigt allvar, för när jag gick ut hade jag blod i pannan och fick skölja det och sätta dit ett plåster. Skadan kom av ett vapen eftersom den som höll i vapnet riktade det samtidigt som jag rörde mig. Jag vet inte vem som gjorde det största felet, men det spelar ingen roll tycker jag. Det var roligt och jag kände av smällen direkt, men sedan tänkte jag inte på det utan spelade vidare. När jag var påväg ut, så kände jag bulan och det kändes lite konstigt och det visade sig att det var blod. Efter det så åkte vi och åt mat på resturang safari. Det var jättegod mat och efterrätt. Man kan säga att vi hade en jättebra dag med jobbet. Efter det så skruvade jag lite i min dator och före jag gick å la mig.