27 januari 2015

Taxi, flyg & tåg

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, åkt flyg, tåg och taxi och nu är jag på ett hotell
Hjälp: Idag hjälpte jag en arbetskompis att ta sig till jobbet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att resan gick så bra.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och jobbat med min hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater genom att bjuda dem på mat. Efter det så har jag skjutsat Peter till innebandyn, lånat ut en innebandyklubba och kört hem brorsans bil som syrran lånat av dem.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp med att sätta fast klubbladet och grepptejpen på klubban som jag lånade ut.2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet i kyrkan, fixat skivor på budskapet, lagt ut det på hemsidan och sändt det i radio. Efter det var fixat så åkte jag hem och hämtade tvätten och åkte till Sidensjö där jag tvättade mina kläder. Detta för att jag fått jobba extra under inventeringen och inte hunnit tvätta. Förutom det så spelade jag och sjöng. Jag åkte även skidor med Eric.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till i kyrkan genom att mixa ljudet istället den som var uppskriven på schemat. Jag har även fixat några skivor på budskapet, lagt upp det på hemsidan och sändt det i radio.
Träning: Idag har jag åkt skidor
2012: Idag har jag bl.a. lånat ut min videokamera till min storasyster och tagit med mig en dator från Matcompaniet för att felsöka varför det går så sakta när de surfar med den.
2011: Jag hade en spotifytävling. Jag ville att personer skulle dela med sig av eget material för att vinna en spotifyinvite. Det gick även att dela ett filmklipp, men kravet var att det skulle vara något man skapat själv. Jag var även på musikerövning och jobbade med podcast till hemsidan.
2010: Jag hjälpte till att fixa radiosändningen trots att jag sagt upp radioansvaret. Jag var sedan med på ett planeringsmöte för Örn-TV.
2009: Redigerade morgonandakter. Jag var även på 3G-planering.