20 juli 2015

Träning och bandöverföring

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit ledig så jag har fört över de sista banden från mitt 30-årskalas. Jag har även kollat om de tror att det går att svetsa till mitt avgasrör och förutom det så har jag hämtat min gitarr som de bytt mick i. Nu hoppas jag verkligen att den ska fungera bra.
Träning: Jag har även kört lite hantelcurl.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr och sjungit när jag var på gudstjänsten på Svedjeholmskyrkan. Jag har även fortsatt att packa saker från lägenheten och flyttat lite till mor och far. Detta för att jag fortfarande söker bostad.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att spela och sjunga i kyrkan. Jag har även hjälpt mor och far att städa undan lite gamla saker från vindsförrådet.
Träning: Idag har jag kört lite hantellyft.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att en person bad för mig och min framtid, men även tacksam för alla tips jag fick från olika personer.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, testat olika bloggsidor, mailat om New Wine, tränat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt många kunder på Mio.
Träning: Idag har jag kört armhävningar och situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick lite bättre ordning på lagret.


2012: Idag har jag tvättat kläder, bäddat den andra sängen med nya sängkläder, badat i Lomsjön och skickat mail med frågor om mina ev studier. Jag har även städat lite, lagat mat, tränat, läst i bibeln mm.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, spelat volleyboll, lagt ut ett klipp med still alive, men pga dålig kvalité så sparade jag om det till ett nytt format.

2010: Idag har jag varit på Tusenfryd. Tusenfryd är ungeför som Lisseberg eller Gröna Lund i Sverige. När vi var där så åkte jag i super splash som är en bana där man åker en stor båt som på slutet landar i vattnet. Det sprutar mycket från båten. En del blir blöt i båten. Jag åkte även thunder coaster som är en stor berg och dalbana som är byggd i trä. Dessutom testade jag på den nya som kallas för spinning spider. Den gick som en pendel samtidigt som ett stort hjul som man satt i snurrade runt. När jag hade åkt den så kände jag mig lite åksjuk efteråt. Jag åkte även speed monster som startar från 0 och kommer upp till 90 på två sekunder. Jag läste även i boken ett cp-bra liv som Jonas har skrivit. Dessutom hjälpte jag Christian att installera om Vista på sin dator och hjälpte Ingunn att få ordning på bilderna på sin externa hårddisk.

2009: Idag har jag jobbat på Mio och städat i köket. När jag skulle städa köksfläkten så gick filtret sönder, så imorgon ska jag köpa ett nytt filter.