25 maj 2015

Nya däck

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag köpt nya däck till bilen, jobbat på Mio och spelat innebandy. 
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar. 
Uppmuntran: Idag fick jag höra att jag hade skrivit en vacker sång. Det var en av de som lyssnade på sången som jag sjöng igår. 

2014
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänst och spelat gitarr, jag har även fikat, fixat så radiosändningen kom igång även om det tog en stund, men även röstat och grattat min mor. Jag fick även träffa Bea med familj. Förutom det så har jag sjungit och spelat med min syster. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att vara med i lovsångsteamet. Jag har även hjälpt till med att få igång radiosändningen.
Träning: Idag har jag gått en promenad med Sara och Eric.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att spela och sjunga. Jag är även tacksam över hjälpen jag fick av Peter med att städa undan lite mer skräp från ljudrummet och hjälp att packa upp lite utrustning jag hade beställt. 

2013
Dagbok: Idag har jag cyklat med Peter, redigerat film, jobbat med kyrkans hemsida, mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Eveline med att klippa ihop en låt som ska användas till en dans i Albanien. Jag har även fixat skivor med den och en annan låt. Jag kopierade dem och fixade etiketter till dem. Efter det så skjutsade jag hem henne. Jag har även hjälpt till med maten i Sidensjö genom att dela med mig av kött som jag grillade.
Träning: Idag har jag cyklat med Peter.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så åkte jag på 3G-mötet och hjälpte till att rigga ner när mötet var slut. Det var ett riktigt bra möte tycker jag. Bra predikan med Cirkus Mie. Länk till hennes hemsida
2011: Idag har jag jobbat på Mio, skruvat i min iphone och försökt hjälpa brorsan med routern som han försökt koppla till sitt nya modem. Dock kändes det som det var något fel på den eller någon inställning i den.
2010: Idag har jag tvättat, städat, läst i en bok, varit på cellgruppssamling och redigerat klart konfirmationsfilmen.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt chefen att fixa en mall för semesterchemat, fått besök av min storasyster med hennes dotter. Efter det så redigerade jag lite från Örn-expo och snart ska jag skicka alla filer till Daniel.

Vad sätter du först i ditt liv?

Inga kommentarer:

2011 
Vad sätter du först i ditt liv?
Mitt svar borde vara Gud och Jesus, men jag har varit lite dålig på att uppdatera bibelorden här i bloggen, men jag ska försöka jobba så att jag får in bibelord oftare.
 YouVersion
Texten är i alla fall:
Jag vill ge dig första platsen i mitt liv, jag ger den till dig...

Hur sätter jag Gud först?
För mig så tycker jag att det fungerar bäst när jag spelar lovsånger i bilen eller ber i bilen. Det är sällan någon som stör en när man sitter i bilen. Ett annat sätt är att läsa i bibeln. Jag hörde om en som har bibeln på toaletten för att läsa i den varje gång den personen går på toaletten. Smart! Själv så brukar jag försöka boka in en tid då jag kan läsa i bibeln på kvällen före jag sover. Det är en prioritering som man får göra. Det finns många andra sätt också, men ta gärna hjälp av mina tips och ge mig egna tips på hur man kan sätta Gud först.
2012: I slutet av 2012 så började jag en bibelläsningsplan i bibelappen You Version. Den påminner mig om att läsa i bibeln och jag gör vad jag kan för att inte hamna på fel dag. Missar jag att läsa någon dag så får jag läsa fler dagar senare. Målet är att ta mig igenom hela bibeln på ett år. Jag brukar ofta läsa i bibeln på lunchen på jobbet för när jag har ätit klart så går det bra att sitta och läsa en stund.
2014: Jag skriver en del på internet för att fler ska få lära känna den Jesus som jag känner. Jag har även skapat en blogg för andra kristna bloggare för att samla så många som möjligt på samma plats. Jag spelar kristna sånger på gitarr eller piano och gillar att sjunga. Jag har blivit bättre på att våga be och sjunga med andra människor. Tidigare gjorde jag det ofta i ensamhet för att jag var rädd för vad andra skulle tycka och tänka.
2015: Jag har en egen blogg för bibelord och jag fortsätter att be, sjunga och läsa i bibeln.