05 maj 2015

Församlingsmöte

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på församlingsmöte. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att spela in dagens församlingsmöte, men även genom att dela några budskap på hemsidan. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick tid att packa upp radiodatorn och jobba lite med den, men även att jag fick tid till att lägga ut de senaste budskapen på hemsidan. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, fixat ett ftp-konto, installerat Vista Business och spelat innebandy. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att installera Vista på en arbetsdator.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag äntligen lyckats fixa ett separat ftp-konto på min Nas för att spara backuper på. 

2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, lekt med Domino och Noah, spelat gitarr och piano, städat bilen på insidan och tränat.
Hjälp: Idag har jag mixat ljudet, lagt ut budskapet på hemsidan och jobbat vidare med en dator.
Träning: Idag har jag gjort situps och kört plankan.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade jobbet så har jag försökt felsöka moderkortet som ej vill fungera. Jag hade hoppats att det skulle vara ett enkelt fel på det så det skulle bli billigt för datorägaren, men jag måste nog beställa ett nytt moderkort där säljaren erbjuder garanti. Förutom att skruva i datorn så har jag skruvat i min gamla iPhone, men där fick jag inte heller ordning på moderkortet. Det är så jobbigt att man kan göra allt utom att ringa och sms:a och det är ju det man brukar använda en telefon till.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. Förutom det så hittade jag felet på Mats dator. Det var inte fel på grafikkortet utan felet var att en av minneskortsplatserna ej gick att använda. Förutom det så var det fel inställning på grafikkortet så när jag hade ändrat det så fungerade datorn som vanligt igen. På kvällen var jag på musikerövning.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och spelat gitarr.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, efter jobbet har jag kopplat in två nya hårddiskar i Sidensjö.