19 december 2014

Jobb på ledig dag

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio på min lediga dag. Jag åkte in 8 för att sluta lite tidigare och det blev lite för jag kom hem vid 17. Efter det så åkte jag och köpte två julklappar och åkte sedan på ungdomarnas julfest.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att jobba på min lediga dag för att kunderna ska få meddelande om varor de har beställt. Jag hjälpte även Peter genom att dela med mig av en av de julklappar som jag köpt.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp med att städa på scenen. Jag är även tacksam över uppmuntrande ord från Jerry.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, sett på julkalendern, sovit, ätit mat med Peter, fixat etiketter till paketen, städat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias genom att skjutsa honom till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick äta mat med Peter. Att han betalade är jag också tacksam för.


2012: Idag har jag bokat tid för att lämna blod, klagat på fläkten på min nya dator och de kommer att skicka en ny fläkt till mig. Jag har även tvättat kläder, jobbat på Mio och varit på julkonsert med min syster. Det var Sonja Aldén som sjöng.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, städat och gjort knäck.
2010: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, spelat gitarr mm. Jag fick beröm för att jag hade en snygg skjorta idag. Förutom det så fick jag paket. Ett för att jag varit ljudansvarig hela året och i det så var det en bok som heter kärlekens revolution. Det andra paketet fick jag av en kompis som ville tacka för alla gånger han fått skjutsa av mig.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, sett på bio med en kompis mm.