08 november 2014

Julklappar och Solstrålens hemsida

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag varit ledig. Vad har jag då gjort kanske du undrar. Jo, jag har jobbat vidare med Mats dator genom att installera antivirusprogram, uppdateringar och andra program. Jag har även spelat innebandy med KRIK. Efter det så har jag skapat en mall för de som vill lära sig hur inventeringen fungerar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mats genom att jobba med hans dator.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att skapa mallen.


2013: Idag har jag jobbat på Mio, städat i sovrummet, fixat några budskap på hemsidan så att de nu finns i den nya layouten, lämnat tillbaka en bärbar dator jag fixat, gjort några sit-ups, gjort en kopia på en dvd-skiva och skickat över budskapen från new-wine till en som frågat efter de budskapen.
2011: Idag har jag hjälpt Åsa genom att kopiera över det som behöver sparas till en extern hårddisk. Jag har även jobbat på Mio.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, skrivit på ett avtal om en brandsläckare, spelat innebandy, jobbat med Hemens dator mm.
2009: Idag har jag städat i lägenheten, skickat in dokument för urvalsveckorna, redigerat budskapet för radiosändningen, fixat budksapet på skiva till de som beställt, fixat en skiva inför förbönsprogrammet, grattade min far på fars dag, mixade förbönsprogrammet mm. Efter det så körde jag bänkpress och drack en proteindrink.