31 juli 2015

Jobb, skip-bo och promenad

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så kom Sara & Eric på besök. Vi spelade skipbo och efter det så gick vi en promenad.

2014
Dagbok: Idag har jag träffat Anna, men även min mor och far. Vi spelade pingis, badminton och lite senare så spelade jag gitarr och piano. Jag valde att trycka JA på antagningsbeskedet. Nu gäller det att fortsätta att leta efter lägenheter om det ska bli studier.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Anna genom att skjutsa henne till platsen där hon skulle åka hem med bussen.
Träning: Idag blev det ingen träning
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Anna och snacka lite med henne.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, ätit mat med Peter & sett på bio med Peter.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet, men även till mataffären. Förutom det så bjöd jag Peter på biobiljetten.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Peter bjöd mig på mat. Jag är även tacksam för att han frågade om jag ville följa med på bio.

2012: Idag har jag tvättat kläder, lämnat bilen till en person som lyssnade lite på den, men han kunde inte göra så mycket åt det idag utan jag fick tips om torsdag, men då börjar ju New Wine så det passar inte alls för mig. Förutom det så har jag fört över bilder till min digitala fotoram som du ser på bilderna. Jag känner mig nöjd med den. Kanske inte den bästa upplösningen, men roligt ändå. Ja, jag har ju badat och solat idag också.
2011: Idag har jag mixat ljudet, fixat texter på projektorn och ljuset via ljusbordet. Det är kul att jag kan så mycket men kanske dumt att jag tar på mig allt. Efter mötet så la jag ut budskapet på hemsidan. Jag felsökte även min dator med ett virusprogram, spelade in min låt i Sidensjö, hoppade studsmatta mm. Jag träffade även min bror som var på besök i Sverige. Då snackar jag om han som bor i Norge. Jag träffade även Sara och Eric som kom tillbaka från Småland.
2010: Idag har jag städat lägenheten, hjälpt till med datasupport via telefon och teamviewer. Jag hjälpte även  till med projektorn på Tejp-mötet och efter det så var jag med på talkshowen.
2009: Idag har jag hittat en bok som jag skrev när jag var yngre. Se bilden nedanför. Jag har även städat i vardagsrummet. Jag passade på att scanna in bilderna från boken jag hittat så nu har jag dem på datorn. Jag hämtade även ett paket idag och åkte till frisören. Jag var även på stan och shoppade. Jag rensade bort en del kläder från garderoben. Jag såg även på ett kvällsmöte från Livets Ord via internet.