12 januari 2015

Innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Broskolan genom att jobba med deras hemsida som har virus.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick spela innebandy med mina vänner.

2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet istället för Johannes, jag har även jobbat med datorn som är trasig för att se om jag skulle kunna flytta hårddisken till en annan dator, men det gick inte pga att datorn då ej kunde hitta musen och tangentbordet. Förutom det så har jag delat ut budskapet på hemsidan, lekt med Domino och Noah, spelat ett spel där man ska leta ord i olika bilder. Jag har även skickat iväg två mail om mina framtidsplaner.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet och genom att dela ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick höra att vi får köpa en ny ljuddator. Vi behöver verkligen en ny nu när den gamla slutat fungera.




2013
Dagbok: Idag har jag jobbat klart med datorn som jag använder på Mio, jag har även jobbat idag, jobbat vidare med mallar till jobbet och fixat morgonandakter som ska sändas i radio. Jag tog även några bilder från kyrkan för att kunna jobba med mallar till kyrkan också. Jag får se när jag tar mig tid till det.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Hemen att få nyklarna till lastbilen. Jag har även gett bort några påsar som han behövde för att klara av flytten. Förutom det så har jag hjälpt mina arbetskamrater på jobbet och de nya mallarna lär nog hjälpa dem också. Jag har även hjälpt Thomas genom att plocka upp gamla morgonandakter och redigera om dem så vi kan sända dem i radio. 
Träning: Idag har jag lastat ut möbler till kudner och gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag bl.a. installerat musikprogram på datorn som jag köpte av en kompis. Jag fick byta skärm på den, men nu fungerar den som den ska.
2011: Idag hjälpte jag Andreas Westman att förnya sin joomla till 1.6.
2010: Idag så hade vi en praktikant på Mio så jag hjälpte honom att komma igång med monteringen. Jag jobbade även med hemsidan.
2009: Jag fixade inspelningar på trummorna åt Samuel