07 oktober 2015

Apple TV

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag testat min Apple TV på kyrkan för att se om vi kan visa upp text från Onsong via den. Jag lärde även några personer hur man använder Onsong.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio. Jag jobbade från 7-18. Det var tänkt 7-15, men de ville ha hjälp med att lägga in allt gods som vi fick idag för att det är många kunder som väntat på det och vad gör man inte för att slippa arga kunder. Inte alla som skulle jobbat 3 h extra. Efter jobbet så spelade jag innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att börja tidigare för att ta emot varor, men även genom att jobba längre så att alla varor blev inlagda i vårt datasystem.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar. Jag har även gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Rickard bjöd mig på mat.

2013
Dagbok: Idag har jag varit på kyrkan och visat texter via projektorn. Jag har även fixat så man kan lyssna på budskapet på hemsidan, besökt Dan & Åsa, besökt Sidensjö och uppdaterat min flickr.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mikael att få igång micken efter att han dragit ner en regel av misstag. Jag har även skickat ut information till alla ljudtekniker, lämnat tillbaka datorn som jag fixat, skjutsat Julia till och från Sidensjö mm.
Träning: Idag har jag kört hantelcurl.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag inte känner av min ryggvärk. Jag är även tacksam över att Mikael kunde mixa så jag kunde hjälpa syrran med projektorn.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med projektordatorn, jobbat med en av mina bärbara datorer, sett på några klipp från X Factor och lite annat.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, mixat ljudet istället för Johannes, fixat 24 beställda skivor och lagt ut budskapet på hemsidan.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, kopierat en dvd-skiva eftersom filmen jag skickat hackade för den som beställt filmen av mig. Efter det så fixade jag med innebandylistan, såg på idol, betalade räkningar, gjorde sit-ups och läste i bibeln.
2009: Idag har jag tvättat kläder, kollat på Anders dator, jobbat på Mio, varit på cellgruppssamling och skjutsat hem några kompisar. Jag uppdaterade Anders dator med nya drivrutiner.