11 januari 2015

Spelade gitarr

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Jag var även med och sjöng och jag tycker att det gick bra för mig idag. Efter mötet så jobbade jag och Peter en hel del med ljuset. Vi bytte lampor och skapade nya program till ljusbordet. På kvällen så åkte jag till Sidensjö för att träffa mor och far. Jag läste även i bibeln. Efter det så åkte jag till Sara och Eric för att försöka hjälpa Eric med en Nas. Efter det så fikade vi hos mor och far och kvällen avslutades med att jag och Sara spelade lite tillsammans.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att skapa nya program på ljusbordet, men även genom att byta lampor och dela budskapet på hemsidan.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Chris mixade så jag kunde vara med och spela gitarr.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat lite på medlemssidan och försökt hitta bra pdf-redigeringsprogram.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört hantellyft och latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag orkade med arbetsdagen trots att jag inte åt någon frukost. Jag vaknade lite för sent för att hinna med det.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, skapat några mallar till mina arbetskamrater på jobbet, jobbat med en arbetsdator som jag ska återtsälla så den går snabbare och gjort några sit-ups.
Hjälp: Idag har jag hjälpt flera av mina arbetskompisar. Det är kul att hjälpa till och de frågar ofta mig om saker i det nya systemet. Dock hinner jag inte göra lika mycket själv, men det är alltid kul att hjälpa, så jag har även gjort några nya mallar idag när jag kom hem från jobbet. Jag har även fått betalt för ett jobb jag utfört och blivit bjuden på mat för att jag skjutsar en person hem från jobbet de flesta dagarna. Även idag skjutsade jag hem två av mina arbetskamrater.
Träning: Idag har jag lyft möbler och gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag bl.a. spelat innebandy.
2011: Idag har jag tvättat kläder, jobbat och skruvat i bärbara datorer.
2010: Idag hade jag många besökare. Troligtvis pga att jag skrev byxlös i bloggen. Det fick mig att tänka på något som chefen nämnde i veckan. Han berättade att tjejer som skriver färger på facebook berättar vilken färg de har på sin bh. Nu vet jag inte om alla gjorde det eller om det bara var ett rykte, men det var många som skrev färger. Jag åkte även på ett möte för Örn-tv idag. När kvällen var slut så snackade jag med David om hemsidan och betalningen.
2009: Idag så åkte jag på ett styrelsemöte för närradion