28 oktober 2014

Transifex

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag översatt en hel del text till SermonSpeaker.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att översätta text i SermonSpeaker.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat. Jag tänkte själv bjuda, men den här gången blev jag bjuden.

2013
Dagbok: Idag har jag tagit emot godset och inventerat. Jag har jobbat från 7-21 idag.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till med inventeringen och hjälpt Mario att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träining
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Tomas fixade mat så vi skulle orka med den långa dagen.

2012: Idag har jag tagit sovmorgon, åkt till kyrkan och hjälpt till med att fixa ett filmklipp till projektorn, hjälpt till med att ställa in projektorn med rätt inställningar och hjälpt till med radiosändningen. Jag har även lagt ut budskapet på hemsidan, grattat Alfred och jobbat lite med Viktorias bärbara dator som jag lovat att fixa.
2011: Idag har jag lämnat plasma, jag har även försökt hjälpa Joel med internet genom att prata med Telia, testat en ny antenn till min router mm. Jag har även hjälpt Åsa genom att koppla in hennes nya skrivare, kopierat kvitton och hämtat Julia på fritids. Därefter åkte jag och Johanna på ungdomsmötet och där mixade jag ljudet och städade lite i mapparna som vi har på datorn. Efter det så åkte jag hem och kollade på idolklippen på nätet.
2010: Idag har jag jobbat på Mio och varit på musikerövning.
2009: Idag har jag sparat 3G-filmen till en DVD, fixat en etikett till den och börjat föra över det jag filmat från Kreativ-helgen. Efter det åkte jag på Mio och jobbade. På lunchen blev jag bjuden på mat av Anders far för att jag hjälpt honom med datorn. Anders är en kompis till mig och vi hjälper varandra när vi har möjlighet. När jag kom hem så redigerade jag lite från Kreativ. Lite senare så blev det innebandy.