22 december 2014

Innebandy med tomteluva.

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy. På lunchen köpte jag en tomteluva som jag använde när jag spelade innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att lägga in varor och meddela kunder om att de kan hämta dem.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa mina vänner och spela innebandy.

2013
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänst, fikat, visat ljudanläggningen mm. Lite senare åkte jag till mor och far. Jag passade på att spela, sjunga, klippa mig, se på kanal 10 mm.
Hjälp: Idag hjälpte jag Mikael att starta radiosändningen. Jag hjälpte även Svedjeholmskyrkan genom att göra ett antal backup-skivor på budskap vi spelat in.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi fått en som visat intresse för att lära sig med om ljudet på Svedjeholmskyrkan. Jag är även tacksam över att Mikael mixade idag så jag kunde fixa några backup-skivor.2012: Idag så har jag jobbat med Broskolans hemsida, jobbat med två datorer som jag ska ta med mig till kyrkan, spelat innebandy med KRIK, gått en promenad mm. Jag fixade även så att man kan lyssna på julfesten på Svedjeholmskyrkans hemsida. Förutom det så jobbade jag med en dosa till en ställbar säng. Nu hoppas jag att kunden ska bli nöjd, för nu har jag öppnat den och gjort rent på insidan.
2011: Idag har jag köpt grooveshark för att kunna lyssna på musik i telefonen, jobbat på Mio, varit på musikerövning, bytt till en Samsung Gallaxy S2 istället för en iPhone 3GS.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, bytt min reverbpedal för att det var ett störande ljud i den, mm.
2009: Idag har jag lämnat plasma, redigerat film, jobbat med en dator från kyrkan, jobbat på Mio, tömt det gamla ljudrummet på de grejer som fanns kvar, gjorde några sit-ups mm. Här kommer en bild på ett mixerbord som jag hittade när jag rensade i det gamla ljudrummet!