05 april 2015

Krasch på ljuddatorn

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr och efter mötet försökt redigera budskapet, men p.g.a. en krasch i vårt inspelningsprogram fick vi sända ett äldre budskap med samma tema. Efter det så tog jag med mig datorn hem och jobbade en hel del med den för att kunna göra en backup så jag sedan skulle kunna installera om Windows på den.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och sett Noah på bio.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick följa med David på bio.
2012
Dagbok: Idag har jag jobbat och efter jobbet så var jag hemma i lägenheten en liten stund, men sen fick jag ett telefonsamtal om att de inte fick effekten att fungera på kyrkan. Det var reverb-effekten som inte fungerade för den som mixade. Projektorn ville inte heller fungera så jag åkte dit för att hjälpa dem, men då var det slut. Det kändes ändå bra att få kolla upp det för jag ska nämligen mixa imorgon. Effektfel? Jag har ingen aning för när jag använde effekten på vanligt sätt så fungerade den, så troligtvis hade den som mixade glömt något. Tråkigt för honom, men skönt att det inte var något fel på den. Projektorn: Den fungerade inte för att någon dragit ut dvi-kabeln då den använde sig av den kabeln. För att då kunna använda switchen så måste man byta källa i projektorn till component. När jag kom till platsen så hittade jag de här felen, men det var även ett annat fel och det var att ljudet hackade mycket från en dator som fanns på platsen, men det beror nog på datorn och inte ljudkabeln för det lät bra när jag spelade musik från mobilen i samma kabel.
2011: Idag så jobbade jag och efter jobbet så åkte jag på cellgruppssamling hos David L. Vi hade en härlig samling och talade om mod.
2010: Idag har jag jobbat. Efter jobbet så åkte jag till Dan och Åsa och kollade på Johannas dator eftersom den brann igår. Jag skruvade i den och jag känner mig rätt säker på att det är nätaggregatet som behöver bytas så jag ska försöka få tag på ett nytt till henne. Efter jag hade skruvat och plockat ut det så fick jag äta mat där. När jag hade gjort det så åkte jag hem till min lägenhet och sparade filmen med Die Alive så att jag ska slippa ha den på datorn. Jag har tänkt att formatera den, men före jag kan göra det så måste jag redigera filmerna som finns kvar på den. Jag har även städat en del idag. Jag har lagat mat, men jag har framförallt tränat armar idag. Jag drack upp det sista av proteindrinken idag, så jag har nu beställt mer från gymgrossisten.