01 oktober 2015

Heja Modo!

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat med en dator, jobbat på Mio och sett på Modos hockeymatch.

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, rensat bort lite gamla budskap på kyrkans hemsida, lagt upp en spellista på Youtube, jobbat med Kristna Bloggares hemsida mm. Jag har även varit på musikerövning på Svedjeholmskyrkan
Hjälp: Idag har jag hjälpt Kristna bloggare genom att lägga upp länkar som försvunnit från hemsidan, men även genom att lägga en länk till instagram så de ska kunna tagga och dela bilder med andra kristna bloggare. Rensningen på Svedjeholmskyrkans hemsida beror på att vi nu har för lite lagringsutrymme för att lagra fler budskap så jag rensade upp för att få plats med nya budskap.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att jobba med kyrkans hemsida, men även kristna bloggares hemsida.

2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och varit på hemgrupssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet och efter jobbet så har jag skjutsat Mario till hemgruppen och sedan skjutsat hem honom.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Mario ville följa med på hemgruppssamlingen, men jag är även tacksam för att jag fick snacka lite med Hemen.
2012: Idag har jag jobbat på Mio trots min förkylning. På lunchen köpte jag en present till Julia. Efter jobbet så grattade jag Julia och beställde jultidningar av henne. Sedan åkte jag hem och kollade lite på sommarmatten och sedan var det bara att sova. En sak till bara. Jag fick ett vackert kort från ett bröllop som jag hjälpte till på.
2011: Jag funderade på att sluta att blogga.
2010: Idag har jag skjutsat min syster till bussen i stan, sedan shoppade jag lite. Därefter så hjälpte jag Hemen med att skriva upp arbetstiderna han jobbat på Mio. Sedan så hämtade jag några kablar för att kunna koppla in en extern hårddisk till min dator. Jag åkte sedan till Sidensjö och spelade in två låtar. När jag var på stan så testade jag även två akustiska gitarrer på Östmans och blev då mycket sugen på att köpa en. Efter det så lagade jag mat till mig, Eric och min far. Sedan mixade jag barnkören under deras övning. Därefter hjälpte jag till att rigga inför en tv-inspelning. Efter det så grattade jag Julia som hade födelsedag.
2009: Idag har jag kollat på två idolavsnitt som jag missat. Efter det så åkte jag på Mio och jobbade. Jag åkte sedan på musikerövning och hjälpte dem med ljudet. Jag pratade med Maria om att jag tänkt sluta sända radio efter årets slut och hon förstod mig. När jag sedan kom hem så upptäckte jag att jag inte kunde starta min stationära dator för att det saknades en dll fil, men det är nu fixat, så nu fungerar den som den ska. Efter det så kollade jag på dagens idolavsnitt.