21 juni 2015

Filmade en handdans på Svedjeholmskyrkan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag filmat när min syster dansade på Svedjeholmskyrkan. De gjorde olika rörelser med händer. Efter mötet så la jag ut budskapet på hemsidan, fixade en beställd skiva och fikade med Peter. Efter det så åkte vi iväg och hjälpte till att resa tältet till barnlägret.
Hjälp: Idag tipsade jag Peter om ett program för att skapa cd-etiketter.

2014
Dagbok: Idag har jag letat låtar att spela på lovsångskvällen. Efter det så övade jag med Ronny. Lite senare så åt vi mat, sedan spelade vi och sjöng. Efter det så såg vi på kvällsmötet från Torpkonferensen.
Hjälp: Idag har jag bjudit Ronny på mat och hjälpt honom med några akord. Jag har även hjälpt de som ska vara på lägret genom att plocka fram lite ljudutrustning som de skall ha med sig.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick spela och se mötet från Torpkonferrensen.




2013: 
Dagbok: Idag har jag uppdaterat bloggen, cyklat till Själevad på midsommarfirande, cyklat till Sidensjö och firat med mor och far. Min bror med familj var också där på besök. Efter det så cyklade jag hem till min lägenhet. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att diska när jag var i Sidensjö. Jag hjälpte även till med att ta hand om barnen. 
Träning: Idag har jag cyklat till Sidensjö och hem till lägenheten. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för det fina vädret och den goda maten!


2012: Idag har jag försökt få tag på en metalldetektor, men den var utlånad. Förutom det så har jag jobbat på Mio och efter jobbet så har jag fört alla fakturor som fanns i pärmen till min dator. Det känns jättebra att det är fixat. Förutom det så har jag jobbat vidare med Erics syster Johannas dator.
2011: Idag har jag sparat filmen från picknickfestivalen och gjort etiketter till vigselfilmen. Förutom det så har jag kollat på sändningar från Nyhem, åkt till Sidensjö för att byta dvd på syrrans dator, men det saknades en kabel för det. Jag läste en bok för Noah och Domino så de skulle kunna sova. efter det så hjälpte jag Dan och åsa att stämma deras piano. När jag kom hem så förde jag över ett band jag filmat från ett bröllop och har det därför på datorn.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, efter jobbet åkte jag till Sidensjö för att koppla in internet och det nya modemet som de fått från Glocalnet. Jag försökte på olika sätt och ringde tillslut supporten som sa att de skickat fel modem. Detta gjorde att mina föräldrar slipper betala fakturan under en månad. Jag tog med mig Annas dator hem för att kunna jobba med den.
2009: Idag har jag hjälpt Josef med kablarna på scenen och efter det så hjälpte jag honom att mixa. Efter mötet så sparade jag budskapet, fixade skivor och la ut det på hemsidan. Efter det så mixade jag själv. När jag kom hem så förde jag över film från VHS till DVD.