03 mars 2015

Mio & 1 Life

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och tränat på 1Life.
Träning: Idag har jag kört rodd och styrketränat.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag åkte och tränade.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Mio genom att ta hand om vår praktikant. Jag har även hjälpt Mario att få tag på lägenhetsnyckeln som han glömde på Mio. Vi hämtade den när innebandyn var slut.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mattias och Mario tog lastbilen hem efter jobbet så jag kunde åka direkt till innebandyn.

2013
Dagbok: Idag har jag kört bil, lämnat tillbaka ljudutrustningen från bröllopet till Svedjeholmskyrkan, jobbat med lite redigering och öppnat paketet jag fick som tack för att jag hjälpt till på bröllopet.
Hjälp: Idag hjälpte jag Mona att komma hem från bröllopet. Mona är Anders pappas syster.
Träning: Idag blev det ingen träning

2012: Idag har jag varit på pulkutflykt. Jag åkte en del snowboard i backen där många barn åkte madrass. Jag och Daniel åkte sedan på sidan och där byggde vi ett hopp som vi testade och jag tolkade även efter skoter ibland. När det var slut där så åkte jag till Sidensjö och spelade lite piano. Jag hjälpte även min syster att flytta lite saker till deras hus. Förutom det så sydde jag om tre gariner så nu är det bara att hänga upp dem.
2011: Idag har jag jobbat och varit på musikerövning.
2010: Idag har jag städat och jobbat.
2009: Jag åkte jag för att felsöka varför det inte sändes någon radio, men jag kunde inte lösa det själv utan fick ringa två andra personer eftersom det går igenom flera platser före det kommer ut i radio och det var problem på en av platserna. Efter det så åkte jag och tvättade kläder. När jag sedan kom på jobbet så var min arbetskompis hemma i feber så det gjorde att jag fick ta en hel del leveranser själv, slänga skräp och besikta lastbilen. Jag kommer även ihåg att en polisbil förföljde mig. Troligtvis pga. min lampa fram som behövde bytas och när jag stannade på Statoil för att byta lampa så sa polisen:
-Du har en lampa som är trasig.
-Ja, jag tänkte byta den nu. Sa jag och bytte den.