18 februari 2015

Musikerövning och nätverk

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på musikerövning och jobbat vidare med nätverket på Broskolan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Broskolan med nätverket.
Tacksam: Idag är jag tacksam att jag fick ordning på några kablar som var fel.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på Previa och varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario, Mattias och Sara att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort ett cykeltest på Previa och kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över filmen vi såg på hemgruppen, men även tacksam till att mina värden var bra när jag var på Previa. Även tacksam för samtalet som jag fick ha med företagssköterskan.

Mitt blodtryck var (120(övertryck)/75(undertryck). Kolesterol och plasmsockervärdet var också bra.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt till med mickar, stativ och lite annat under tv-sänindningen från Svedjeholmskyrkan. Det sändes ikväll i Kanal 10. Det kommer att fortsätta hela veckan. Kolla gärna på sändningarna. Förutom det så har jag gjort några sit-ups.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Svedjeholmskyrkan genom att fixa mickar, stativ mm. Jag fick även mixa lite av sändningen.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag så vaknade jag och jobbade vidare med redigeringen och övade på låtarna som jag skulle spela på bröllopet. Efter det så åkte jag och tvättade bilen och städade lite på insidan. När jag hade gjort det så åkte jag hem och bytte om för att åka på min systers vigsel. Jag tog med mig videokameran även om jag fått reda på att jag inte skulle behöva filma något. Trots det så filmade jag lite. Tur var väl det för den person som skulle ha filmat hade glömt bort det. Dock filmade personen på bröllopet så då filmade inte jag. Jag är så glad för min systers skull och även Erics skull. På bröllopet så sjöng jag, spelade gitarr och visade mina tre filmer. När bröllopet var slut så plockade jag undan min utrustning och tog även med mig lite ljudgrejer till EFS. Före jag skulle åka hem så fick jag höra av min mor att hon tyckte att jag hade fina kläder och fin frisyr. Det var verkligen kul att höra när jag hade köpt nya kläder och varit å klippt mig i fredags.
2011: Idag har jag lämnat plasma, sorterat fakturor, ringt bahnhof om hemsideskonto. Jag ändrade även utseende på min blogg.
2010: Jag redigerade låtarna som jag och Sara hade spelat in. Efter det så åkte jag på jobbet. När jag slutade jobbet så hjälpte jag Josef att felsöka varför han inte kunde spela in filen till radiosändningen och det visade sig att det var en knapp som inte var intryckt. Nästa gång så vet han hur han ska göra. Efter det så var jag på musikerövning och kvällen avslutades med bänkpress som många andra kvällar. Idag försökte jag tacka för allt man kan tacka för eftersom jag vet hur det känns när någon tackar mig för något. Det var kul att de på övningen såg att jag köpt en ny gitarr och ännu roligare att de tyckte den var vacker.
2009: Idag laddade jag hem en ny drivrutin till Mats trådlösa nätverkskort, men utan att få till det, så jag fick istället åka på jobbet och efter jobbet så jobbade jag vidare med datorn.