21 mars 2015

Bio efter jobbet

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag köpt lite kontakter till nätverket och efter det har jag sett på bio med Peter och avslutat kvällen med att jobba med inventeringsmallen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan och Broskolan genom att köpa fler nätverkskontakter.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick tid över till att köpa mer utrustning till nätverket.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, ätit mat med Mario, övat på låtar och skrivit in alla låtar i min iPad så jag kunde använda dem i appen onsongs.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Medani genom att skjutsa dem till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara frisk och tacksam över att det gick så bra under dagen trots att några var lediga och sjuka.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, tränat och gjort mallar till mina arbetskompisar. Det är mallar i det nya datasystemet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till med förberedelser inför inventeringen. Jag har även hjälpt till genom att skapa mallar för att underlätta för de andra som jobbar på Mio.
Träning: Idag har jag kört lite hantellyft och gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag jobbat på Mio. På lunchen så åkte jag till Lindholms bil för att jag fortfarande tycker att bilen går ojämnt. Den som kollade på bilen då konstaterade att de dragit åt oljelocket för dåligt. Efter jobbet har jag spelat innebandy.


2011: Idag har jag skjutsat Mattias till Mio. Jag har jobbat där och när jag slutade jobbet så spelade jag innebandy.
2009: Idag har jag städat efter övernattningen på fredax. Jag har även skjutsat hem några och efter det så skjutsade jag Sara till dansträningen. De lånade min filmkamera och filmade. Nog om det. Ja passade på att baka bullar. Förutom det så städade jag och spelade innebandy med KRIK. På kvällen fick jag besök av Sara och Eric.