04 mars 2015

Uppdaterade FW

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio.
Hjälp: Idag har jag bjudit Peter på mat. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för den hjälp jag fick av Peter när vi jobbade med nätverket på kyrkan. 

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, uppdaterat bloggar, schemalagt påminnelser om ljudveckor mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario, Mattias och Medani att komma hem från jobbet.
Träning: Idag har jag cyklat och kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att lägga in påminnelser om ljudveckor.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Mio genom att ta hand om de varor vi fick idag, men även genom att flytta möbler i butiken. Jag har även lastat ut varor till kunder.
Träning: Idag har jag tränat genom att spela innebandy, men även genom att göra armhävningar och sit-ups.
2012: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan och efter mötet så la jag ut budskapet på hemsidan och sände ut det i radio. Efter det så testade jag en ny batteriladdare och batteritestare. Nog om det. Jag åkte sedan och grattade Lena som fyllde 30 år. När jag var där så fick jag höra att det inte fanns någon ljudtekniker på plats. Jag valde därför att åka och mixa där, så när vi kom tillbaka så åkte jag och mixade ljudet på Svedjeholmskyrkan. När förbönsprogrammet var slut så plockade jag ihop utrustningen och brännde sedan några beställda budskap till skivor. Förutom det så letade jag fram några morgonandakter att sända till veckan.
2011: Idag har jag lämnat plasma och fick starkare järntabletter eftersom de tyckte att mitt blodvärde var lite lågt. Efter det så städade jag i lägenheten. Jag spelade även gitarr och sökte utbildningar. Förutom det så tvättade jag bilen och besiktade den. Dock fick jag anmärkning på att krängningshämmaren på vänster sida var glapp. Efter det så såg jag på Batman begins hos David som även bjöd på taco.
2010:  Idag har jag jobbat och varit till tanläkaren. Kvällen avslutades med musikerövning.
2009: Idag har jag jobbat. Vi fick idag stegräknarna och anmälde vårt team som vi kallade för Herrens team i Själevad. Jag redigerade även ett drama från ett 3G-möte.