30 september 2015

Kan jag bli bättre att hjälpa människor?

4 kommentarer:

Livsmål och den gamla goda arbetsmoralen

Inga kommentarer:

Lovsångsövning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat och varit på lovsångsövning.
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag lagat mat, hämtat ett paket med balsaträ och försökt få bättre ljud i gitarren.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Mio genom att hjälpa kunder.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hämta mitt paket med balsaträ.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och uppdaterat teknikbloggen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet och Mario att ta sig hem från jobbet. Förutom det så har jag hjälpt Eva-Lena och Roland genom att ta med mig datorn på jobbet så de kunde hämta den och sedan lämna den till sin dotter.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick bra att jobba och spela innebandy. Jag har fortfarande lite ont i ryggen, men jag är glad över att det känns bättre.
2012: Idag har jag mixat istället för en person som jobbade och därför ej kunde mixa. Efter mötet så sände jag budskapet i radio, fixade en skiva på det inspelade och la ut budskapet på hemsidan. Lite senare fick jag hjälpa till under inspelningen och efteråt så hjälpte jag till att plocka bort utrustningen. När det var klart så skjutsade jag hem Niclas och Magnus. När jag gjort det så klonade jag en hårddisk för att det var fel på den jag klonade. Det gick bra, men när jag skulle använda den så tog det så lång tid att starta upp datorn att jag beslutade att använda den gamla tills jag har möjlighet att installera om allt på nytt igen. Efter det så åkte jag hem till föräldrarna och räknade lite matte.
2011: Idag har jag lämnat plasma, städat i lägenheten, kollat på mobilen, köpt en cajun-trumma, varit på ungdomsmöte, kollat på idol och uppdaterat några mallar på ljuddatorn.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, gått en lunchpromenad, hjälpt Hemen att bära ett soffbord till lägenheten, varit på musikerövning och ätit mat med Mattias efter övningen.
2009: Idag har jag jobbat med Anders dator, jobbat på Mio, varit på mediamöte och spelat innebandy på Själevadskolan. På mediamötet pratade jag om att lämna ifrån mig radioansvaret, så utan ansvarig skulle det inte bli några sändningar.