04 oktober 2015

Bjöd på bullar

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag hjälpt Jerry med ljudet och efter jobbet har jag varit hos mor & far. När jag var där så bjöd jag på bullar och spelade gitarr.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, sett på Boxtrolls på bio, hjälpt Eric med grillningen, ätit mat, spelat spel mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att diska och grilla.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Anna som jag inte träffat på ett tag nu.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Dan & Åsas dator och träffat Hemen & Sareh och deras barn.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Dan & Åsa genom att jobba med deras dator. Jag har även hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet. Förutom det så har jag köpt lite fika att bjuda Hemen och Sareh på.
Träning: Idag har jag promenerat till Hemen och Sareh.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick Träffa Hemen, Sareh och deras barn.2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade jobbet så åkte jag till Sidensjö och träffade de som var på besök från Norge, men även min syster och hennes man. Jag bjöd även på bullar som jag bakat och det var uppskattat.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. När jag slutade på jobbet så köpte jag naturgodis och bullar. Jag besökte sedan Hemen och hans fru och bjöd dem på naturgodis och bullar. Vi satt och snackade ett tag och jag fick smaka på en kaka som Hemens fru bakat.
2009: Idag har jag spelat gitarr i Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så städade jag på scenen, redigerade budskapet, la ut det på hemsidan och sände det i radio. Efter det så hämtade jag Anders dator och jobbade med den. Jag skruvade i den, formatterade den och installerade om operativsystemet på den. Jag fick även träffa mina bröder som heter Dan och Andreas. Jag passade även på att spela gitarr och piano med syrran som också var i Sidensjö. Vi kollade även på en film. Efter det så kollade jag och min mor igenom min systers text som hon skulle lämna in till skolan. Jag hjälpte även min far med tv:n. Jag gjorde bl.a. en kanalsökning.

Kanelbullens dag

Inga kommentarer: