05 januari 2015

Spelade innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, uppdaterat mina bloggar och läst i bibeln.
Hjälp: Idag hjälpte jag mina arbetskamrater genom att skjutsa dem till och från "Målet" där vi åt vår lunch.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick göra flera mål, men även tacksam över att jag blev bjuden på mat.

2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, installerat uppdateringar på en dator, lämnat tillbaka en dator jag fixat, kollat på en dator som slutat fungera, lekt med Domino, Noah och Julia, spelat gitarr och piano mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet på dagens gudstjänst. Förutom det så har jag hjälpt till att ta hand om Domino & Noah.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag upptäckte att datorn inte startade. Det var inte det jag var tacksam för egentligen, men jag upptäckte det före jag skulle spela in så fanns det lite tid så jag kunde koppla in en annan dator för att hinna spela in gudstjänsten. Nu behöver vi bara hitta en bättre lösning inför framtiden.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat med Broskolans hemsida, sett på hockey, lagat mat, läst i bibeln, läst i en bok, hjälpt Hemen med internet, hjälpt brorsan med telefonsupport. Jag har även gjort några sit-ups.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Broskolan med hemsidan, hjälpt Hemen att få ordning på internet i sin lägenhet och börjat virussökningen på en dator. Förutom det så har jag även hjälpt min bror med datorn via telefon. Jag hoppas verkligen att han fick ordning på sin dator.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.

Dayviews:
2012 på dayviews

2012
Dagbok: Idag har jag bl.a. mixat ljudet på Refill. Josef var ansvarig, men jag hjälpte till lite och testade ljudet i cafeterian när det var en som spelade gitarr och sjöng.
2011
Dagbok: Idag lämnade jag blod. Jag kom även fram till att w-lan kortet i en dator kan göra så att det inte kommer fram någon bild, för när jag plockade bort det på en dator så fungerade den som vanligt om man bortser från det trådlösa nätverket som fick köras via en usb-sticka istället.
2010
Dagbok: Jag smörjde in min soffa med läderskydd. Jag skrev även ner lite info till Josef om saker som han skulle behöva tänka på.
2009
Dagbok: Jag bowlade och efter det så köpte vi julmust för 1 kr/flaska.