11 september 2015

Kostnadsförslag

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag lämnade jag in min bil på Mekonomen så de fick felsöka den och visa upp ett kostnadsförslag. Jag var även på stan och shoppade lite. Jag solade även lite idag och visade hur min videokamera fungerar. Jag har nämligen lånat ut den. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, kollat på idol via internet, sökt artiklar på internet, uppdaterat min shapelink och handlat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att jobba över för att få in varorna i datorn och för att meddela kunder att de har varor att hämta. Jag bjöd även Rickard på mat och efter jobbet så lämnade jag sängben till en kund. Det var en kund som fått fel sängben. Kunden fick 4 istället för 8 och det var fel typ av sängben. Som tur var så var det inte jag som var skyldig till den felaktiga utlastningen.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att kunden var så tacksam för bra service när jag överlämnade rätt sängben. Man blir så glad när man får uppskattning då man gör något bra!

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat bloggen, sett på idol och uppdaterat min shape-link.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag kommit ikapp mina uppdateringar av shape-link.
2012: Idag har jag tvättat kläder, fått nytt oljelock som byttes på Lindholms bil, jobbat på Mio, scannat in några fakturor, styrketränat mm.
2011: Idag har jag skjutsat Josef till Svedjeholmskyrkan, hjälpt min mor med datorn, grattat Anna, sett Idol, True Tallent och filmen Rio. Idag har jag bl.a. grattat Anna.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy med KRIK, styrketränat, tvättat kläder och träffat Anna som var på besök i Sidensjö. Jag fick även ett tackkort från min bror eftersom jag hjälpt till en del på deras bröllop.
2009: Idag har jag kollat på Idol, betalat fakturor, städat, jobbat på Mio, varit på taco-kväll på Svedjeholmskyrkan, mixat ljudet, jobbat med kyrkans hemsida, lagat ljudkablar mm.