13 juli 2015

Förta arbetsdagen efter semestern

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag städat lite på min YouTube-kanal.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänst och lyssnat på Hasse Svensson som talade om mission. Jag har även cyklat till mina föräldrar och sett på fotbollsfinalen. Under cykelturen så passade jag även på att bada.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela budskapen på hemsidan. Jag försökte även att hjälpa en av de som spelade på min gitarr att få den att brusa mindre.
Träning: Idag har jag cyklat.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det vara så varmt i vattnet.
2013
Dagbok: Idag har jag lagt till nya bilder på flickr, jag har även läst ut en bok om ljud, fått besök av Mikael och Nathalie, spelat laserspel på Area1, lärt mig mer om hur man skriver koder till hemsidor, solat, kollat på fotbollsmatchen mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mikael och Nathalie genom att bjuda på fika. På Area1 så hjälpte jag mitt lag, men jag kanske inte borde gjort mitt bästa för det är nog roligare för barnen om jag enbart skulle skjutit de vuxna och låtit barnen skjuta mig lite mer, men det kan jag tyvärr inte ångra, men nästa gång vi spelar så kan jag ändra hur jag spelar. Jag har även hjälpt till genom att boka tid för laserspel och genom att ringa till de som skulle vara med. 
Träning: Idag har jag gjort armhävningar och spelat laserspel. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för att så många kom och spelade på Area1 och för att ingen gjorde illa sig. 


Före

När allt var klart
När allt var klart
2012: Idag har jag jobbat på Mio. Vi fick ta reda på allt gods som kom igår, men vi fick även en hel lastbil med soffor. Förutom det så har jag skrivit namn på några dokument som jag scannat in från pärmar. Jag har även jobbat vidare med programmeringskursen och fått antagningsbeskedet. Nu står jag än en gång inför ett svårt beslut.
2011: Idag har jag läst i en bok, skrivit i bloggen, handlat, redigerat film, spelat minigolf, fixat över födelsedagar till min google kalender. Nu har jag gått över till gmail och jag ångrar det verkligen inte. Jag har nu alla mail samlade på samma ställe. Jag kan välja vilken mail jag vill skicka från och jag har kalendern där. Jag behöver inget program på datorn utan besöker bara gmail.
2010: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, skickat filmklipp jag redigerat och fortsatt med filmredigering av bröllopet. Jag kollade även igenom vigselfilmen för att se att den var problemfri.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, vi fick även hjälpa chefens dotter med en flytt. Jag redigerade även ett klipp som jag tänkt lägga ut på Svedjeholmskyrkans hemsida.