09 februari 2015

Mio & innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt den som körde lastbilen genom att fixa lite grus under hjulen när han skulle flytta lastbilen.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänst på Svedjeholmskyrkan. Jag har även fikat, åkt skidor, spelat gitarr, piano mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Darlington att ta sig till och från Gudstjänsten. Jag bjöd honom även på fika. Förutom det så skjutsade jag in Peter till gudstjänsten också.
Träning: Idag har jag åkt skidor.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders hjälpte mig att fixa mickar till Pingstbrass som var med och spelade. Jag är även tacksam över att Josef åkte in och mixade ljudet.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat, läst om datorer på forum, städat, fixat ljudschema, jobbat med bloggen, jobbat med bilder, redigerat film, gått en promenad och gjort några sit-ups.
Hjälp: Idag gjorde jag klart det sista på Carinas dator och lämnade den till henne. Jag har även hjälpt kunder att få hem de varor de kom för att hämta på Mio.
Träning: Idag har jag promenerat och gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag jobbat och det blev lite övertid idag då vi skulle förbereda inför varor som skulle komma nästa dag. Efter jobbet så jobbade jag vidare med redigeringen. Det närmade sig slutet på den första redigeringen. Så efter det så började jag finjustera lite.
2011: Jag jobbade och skickade sedan några brev till Hemen.
2010: Idag har jag tvättat kläder, jobbat, varit på hemgrupp mm. Jag bad även för min syster som hade ont i sin nacke. Jag skickade även ett paket med schenker.

2009: Jag tog bort isen på bilen och lagade en dator.