19 april 2015

Fixade några beställda skivor

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag öppnat några paket, varit på gudstjänsten, redigerat budskapet, delat det på hemsidan och sett till så att det sändes i radio. Efter det så åt jag mat hos Sara och Eric. Jag åkte sedan på FBS på Svedjeholmskyrkan. När lektionerna var slut så fixade jag några beställda skivor.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att skapa beställda skivor, men även genom att sända radio, redigera budskapet och genom att dela det på hemsidan.
Tacksam: Idag är jag tacksam att jag inte behövde mixa för då fick jag möjlighet att sova lite längre på morgonen. Jag är även tacksam över församlingen som gratulerade mig idag.

2014


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, hämtat emballage till en dator och jobbat med bloggen som du kanske redan sett.
Hjälp: Idag har jag hjälpt några kunder genom att leverera möbler till dem. Jag har även hämtat emballage till en dator som ska skickas in till HP.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups
2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så var jag hemma och hjälpte min mor att få igång sitt gamla modem så att hon kunde använda internet. Jag försökte även hjälpa Christoffer att lösa ett problem via fjärrstyrning, men jag lyckades inte lösa det. Kanske är det något som är fel på moderkortet. Det är nämligen så att datorn ej kan läsa alla typer av usb-enheter.

2011: Idag har jag jobbat på Mio och varit på cellgruppssamling.
2010: Idag har jag installerat program på en formaterad dator, jobbat på Mio, bjudit på tårta och beställt ljudutrustning som vi skulle hyra till ett ungdomsmöte.
2009: Idag har jag varit med på övningen på Trons Sköld. Efter det så spelade jag på mötet, men det gick bättre på övningen. Sedan skulle syrrans pojkvän döpa sig och då när han döptes så slog han i huvudet i kanten på dopgraven. Det kommer han nog aldrig glömma. Efter mötet, så sparade jag dagens predikan, brände den på cd, la ut den på hemsidan och sände den i radio. Därefter städade jag på scenen. Sedan åkte jag till Christoffer och Jenny eftersom jag var bjuden på middag där. Sedan åkte jag och spelade innebandy i sidensjö. Efter det så åkte jag och hälsade på hos mor och far.