08 januari 2015

Jobbade med Broskolans hemsida

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat med Broskolans hemsida, jobbat på Mio, varit på bön, läst i bibeln och uppdaterat bloggar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra med hemsidan. Nu hoppas jag verkligen att virusen är borta från Broskolans hemsida.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med datorn. Jag ställde fläktnivåer och flyttade ut datorn från skrivbordet för att få bättre luftflöde.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet.
Träning: Idag har jag gått en promenad och kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över den hjälp jag fick av Peter.2013 
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, lagat mat, gått en promenad, läst i bibeln, gjort sit-ups och jobbat med en skivmall till datorn på kyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater på jobbet med datorproblem, hjälpt till med att bära möbler mm. När jag sedan skulle åka hem så skjutsade jag hem två arbetskamrater och när jag åkte och handlade så följde en med och jag betalade före honom och passade då på att packa kassen åt honom. Jag har även skickat några låtar till personer jag känner och en tackade så mycket för dem eftersom det var hans barn som var med och sjöng. Det är alltid kul då man kan glädja andra och vi kan hjälpa varandra på olika sätt.
Träning: Idag har jag gått en promenad och gjort några sit-ups.
2012: Tack till alla som hjälpte till att plocka bort utrustningen som hyrdes under refill och tack till Mikael som mixade istället för mig så jag fick sovmorgon och kunde vara med på mötet. Efter mötet fick jag hjälp att plocka ner all utrustning och koppla in allt som det var före konferrensen. Förutom det så har jag sparat några budskap och lagt upp dem på hemsidan.
2011: Jag fixade tillbaka fabriksinställningarna på min PS3:a och lämnade tillbaka den. Jag köpte sedan en PS3 fat av en person i Ö-vik. Jag köpte den för 3800. Jag oljade även in mina möbler idag. Förutom det så spelade jag innebandy och efter det så gjorde jag äppelpaj som jag bjöd på och vi testade min PS3:a. Jag hade dessutom tippat 3-1 till Modo och de vann med 3-1 så jag vann pengar på jobbet. Efter det så kollade jag på ett gammalt filmklipp med Gabriel, Julia och Linnea. Det filmklippet gjorde att jag delade den här funderingen.
2010: Jag lät reuseit få fjärrstyra datorn med ljudkortet som var dåligt och de lyckades inte lösa problemet så de sa att de skulle skicka ett nytt ljudkort. Det var kul att få låta dem fjärrstyra med team-viewer. Jag gjorde även en backup på Broskolans joomla för att sedan uppdatera den.
2009: Jag lånade ett verktyg på Stisso för att kunna ta bort generatorn på skotern.