30 november 2014

Ungdomarna ansvarar för mötet

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag hjälpt till på kyrkan genom att fixa ljuset till dans och annat under dagens gudstjänst. Efter mötet fikade jag med några vänner och vi jobbade sedan med Davids telefon och fick den att starta upp igen. Jag har även försökt få ordning på det trådlösa nätverket hos mor och far, men jag har ännu inte hittat en lösning som jag känner mig nöjd med. Förutom det så har jag klippt mig idag.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa ljuset, genom att hjälpa till med ljudet, genom att lägga ut budskapet på hemsidan och sända det i radio. Jag hjälpte även David med mobiltelefonen och skjutsade sedan hem honom.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att styra ljuset.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy med KRIK mm.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt mitt lag när vi spelade innebandy.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med och spela innebandy.

2012: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Andreas med ljudet på kyrkan och hjälpt till med ljuset, flyttat projektorn och riktat in den rätt. Jag var även på Westmans talkshow.
2011: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, spelat innebandy, fixat ett trådat in-ear till Carl-Joel eller iallafall ett försök. Jag hjälpte även till med att fixa ljudet till projektorn via apple-tv.
2010: Idag har jag tvättat kläder, lagat mat, jobbat på Mio, varit på cellgruppssamling hos Eveline och Josefin mm.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, spelat in morgonandakter mm.