12 april 2015

Mixade ljudet på Svedjeholmskyrkan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, lekt med Domino & Noah, men jag har även varit på företagsskolan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, sända radio, dela budskapet på hemsidan och genom att jobba lite med nätverket. Jag har även hjälpt Jan lite med en dator. 

2014
Dagbok: Idag har jag städat i lägenheten, shoppat på stan och jobbat på kyrkan med Peter.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kyrkan genom att städa i ljudrummet. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mikael hade målat väggen i ljudrummet. Jag är även tacksam över att Peter ville hjälpa mig att städa i ljudrummet. Det skulle tydligen inte sluta där för vi åkte iväg och åt mat och då bjöd Peter mig på mat och senare på godis.

Idag har jag gjort havrerutor

Jag gjorde även ananasrutor2013
Dagbok: Info om den här dagen kommer senare.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt någon genom att baka kakor som jag tänker bjuda på när jag får besök.
Träning: PGA min förkylning så blev det ingen träning idag.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och idag när jag kom till Mio så fick jag reda på att någon slagit sönder rutan. Följ länken om du vill läsa mer om det. Efter jobbet så åkte jag till Roland med lite saker från kyrkan så att han skulle kunna göra lite batteritester. Jag fick senare på kvällen veta att de nya batterierna var mycket bättre än de gamla vi har. Förutom det så städade jag bort lite papper och kollade på några filmklipp som jag kommer att dela i bloggen framöver.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. När jag slutade jobbet så försökte jag få liv i Victorias externa hårddisk, men det gick inte.
2010: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jag jobbat så åkte jag hem och städade i lägenheten.