27 december 2014

Jobbade på Mio

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag shoppat. Jag köpte bl.a. en dator som jag tänkt att de kan använda i Sidensjö när de ska se på hockey.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min far genom att installera operativsystemet och uppdateringar på datorn som ska användas för att visa hockey.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att datorn fanns kvar.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat och överklockat min dator.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder på Mio, men även hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hittade en bios-uppdatering så jag kunde överklocka min processor.

2012: Idag har jag åkt i Bjästabacken med några kompisar och efter det sett på film. Jag kan avslöja att jag testade det största hoppet och landningen blev inte som jag tänkt mig så jag har rätt så ont i ryggen, men hoppas att det går över.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Julia med hennes dator som hon fick i julklapp.
2010: Idag har jag lämnat blodprov för att få reda på om jag kan lämna blod. Efter det så jobbade jag på Mio, såg på Narniafilmen på bio och jobbade med ratten som Magnus köpt till sin PS3-konsol.
2009: Idag har jag jobbat med ljudschemat, varit på gudstjänsten, lagt ut budskapet på hemsidan, skjutsat Johamma och Emelie till stan, träffat Anna i Sidensjö, åkt skidor i elljusspåret, spelat ligretto, jobbat med budskapen på hemsidan, sett på hockeymatchen mellan Sverige och Österrike