27 juni 2015

Inspelningstester

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag blev det mer övning på basen och fler inspelningstester. Jag åkte även och köpte dv-band till videokameran och en kontakt för att kunna filma med videokameran och spela in med min Macbook Pro. Jag gjorde även en ominstallation på min stationära dator och grattade Niclas M.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och jobbat med Mats sons dator, jag har även tvättat kläder och spelat gitarr.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mats genom att kolla på Marcus dator. Jag har även skjutsat mina arbetskamrater till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning:
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hittade damm i datorn för då kankse det löser en hel del av problemen som Marcus haft med den.
2013
Dagbok: Idag har jag ätit frukost, startat resan mot Öland, ätit mat i Märsta, kört vidare, ätit mat i Norrköping, tankat, checkat in på Himmelstalunds camping, satt upp tältet jag köpte och sovit.
Hjälp: Idag har jag hjälpt de på Clas Ohlsson att få reda på att en av deras mobilladdare ej fungerade. Jag köpte därför en ny precis före stängning och den fungerade som tur var. Jag hade nämligen lite ström och behövde använda min GPS på telefonen.
Träning: Idag blev det ingen träning om inte bilresan räknas.
Tacksam: Jag är så tacksam för att det ej regnade när jag satte upp mitt tält. Dock regnade det efter det, men då fick jag snacka med en annan där och vi såg på en film som gick på tv i ett rum som fanns på campingen.2012: Idag har jag jobbat på Mio. På lunchen så gick jag en promenad och efter jobbet så träffade jag Sara och Eric som var på besök i min lägenhet. Jag åt lite mat och åkte sedan för att spela golf med dem och några andra. Efter golfen så snackade vi och åt glass. Därefter åkte jag hem och jobbade lite med datorerna och gjorde några sit-ups. Nu är det dax att sova.


2011: Idag har jag städat i lägenheten, solat, badat och läst i en bok vid Lomsjön. Lite senare så kom Sara och Eric på besök och vi lagade mat tillsammans. Vi åt mat och såg sedan på filmen karate kid tillsammans. Jag packade sedan upp paketet med moderkortet som jag beställt till min bärbara dator som slutat fungera. När jag hade bytt det så fungerade datorn. Efter det så körde jag lite bänkpress och såg att jag blivit solbränd.
2010: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, fixat beställda cd-skivor, jobbat i tv-rummet och varit på en kurs om kaffemaskiner. Jag kände inte att det var något för mig även om man enligt säljaren skulle kunna tjänga mycket pengar på det. Jag cyklade sedan till Sidensjö. Jag och Sara spelade och sjöng. Efter det så såg vi på filmen wanted. Därefter cyklade jag hem till min lägenhet.

2009: Idag har jag kollat på mitt öga, kopierat dvd-filmerna och fixat etiketter till dem. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och satte upp cd-hyllan som jag fixat. Jag fixade även en speakonkabel till barnlägret. Jag kollade även så att monitorerna fungerade på rätt sätt. Efter det så åkte jag till Sidensjö och besökte mina föräldrar och min syster. Lite senare så kom Ante och Anna också på besök. Jag fick även sy fast en knapp på mina shorts och laga min bilklädsel. Förutom det så städade jag bilen. När jag kom hem så fick jag tillbaka videokameran som Fredric lånat.