21 april 2015

Städade i ljudrummet

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på församlingsmötet. När det var slut så städade jag och Peter på scenen och i ljudrummet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter hjälpte mig att städa i ljudrummet.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, grattat Maria och jobbat med en dator från Mio.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias genom att skjutsa dem till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört hantellyft som vanligt och hantellyft bakom ryggen och uppåt. Jag har även testat träningshjulet som tränar rygg, mage mm.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Marias vänner på hennes 50-års kalas och framförallt det fina vädret.

2013
Dagbok: Idag har jag varit på mötet på kyrkan, fixat radiosändningen, lagt ut budskapet på hemsidan, sparat ner lite budskap till cd-skivor, hjälpt till att dela ut info om sista april, bytt till sommardäck, spelat piano, gitarr mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kyrkan att spara budskap på cd-skivor, men jag har även fixat in det på hemsidan och i radio. Efter mötet så hjälpte jag till med att dela ut lappar om sista april mm. Jag hjälpte även Eric att få igång bilen. Vi försökte först rulla igång den, men det blev sedan startkablar.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade på jobbet så åkte jag först till sporthallen, men där var det bokat av andra, så då åkte vi till parkskolan där det var samma sak, därefter vidare till Svedjeholmskyrkan för att få samma besked, men på matsborgen kunde vi spela. Förutom det så har det blivit film och redigering.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. Efter det så lyssnade jag på de som sjöng och spelade och var med på nattvarden. Efter det så åkte jag och några av mina vänner hem till Magnus och åt varma mackor och hade härlig gemenskap.
2010: Idag har jag jobbat och spelat innebandy.