04 februari 2015

Musikerövning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio med förberedelser inför inventeringen.
Tacksam: Idag är jag tacksam för uppmuntrande ord och en härlig övning med sångare och musiker.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på en samling i kyrkan
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att min syster mixade ljudet. Jag jobbade och skjutsade hem Mario och hade därför inte möjlighet att vara på plats i Svedjeholmskyrkan på rätt tid.
2013 
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och snackat med en person som är mycket duktig på datorer och han gav mig lite tips.
Hjälp: Lånade ut bilen till Mario så jag kunde spela mer innebandy. Jag fick sedan åka hem med Peter.
Träning: Idag har jag tränat genom att spela innebandy och gjort några armhävningar.
2012: Idag har jag redigerat film nästan hela dagen eller jag kunde inte redigera så länge med tanke på att jag var trött och hade huvudvärk, men när jag hade vilat upp mig så åkte jag till kyrkan för att mixa och märkte då att det bara var ljud i topparna på vänster sida och det visade sig att någon ändrat på delningsfiltret. Som tur var så kom jag på det före mötet började. Väl under mötet stötte jag på andra problem. Vi försöker att skicka en högre signal till tv-inspelningen och jag jobbar just nu med att hitta en bra nivå både för musik och tal. Jag hoppas att jag kan hitta en lämplig nivå som passar både inspelningen på datorn för radiosändningar, tv-sändningar, scenljud och lokalljud då allt styrs med samma mixerbord. Nu är jag mer nöjd med datorinspelningarna och de är nog mer nöjda med tv-inspelningarna också. Jag hoppas att jag en dag ska bli helt nöjd. Det finns lite justeringar. Kanske blir jag mer nöjd imorgon. Nu ska jag lägga ut budskapet på hemsidan. När jag kommer hem så skriver jag ner vad jag gjort den här dagen tidigare år. Carl-Gustaf Severin talade om alkohol.
2011: Jag lagade två tänder hos tandläkaren, därefter så skickade jag några papper till Hemen. På kvällen så mixade jag ljudet på ungdomsmötet. Efter mötet så fick jag besök av några vänner.
2010: Jag försov mig idag. Jag såg även en lastbil som hade kört av vägen. Jag bytte stämskruven på gitarren idag. På kvällen så såg jag en film med Paul Baloche där han visade på olika sätt att leda lovsång på.

2009: Jag jobbade över och fick även vara ansvarig idag. Jag och Josef redigerade vidare på filmen