19 september 2015

Podcast

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat min telefon, jobbat vidare med mallen och jobbat med en dator. Jag har även spelat in ett nytt podcast-avsnitt.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, skapat ett nytt schema för alla ljudtekniker och skapat en bakgrund till datorn för att visa schemat även där.
Hjälp: Idag har jag hjälpt alla ljudtekniker genom att skapa ett schema så de kan se när de ska mixa.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över de nya ljudteknikerna som jag fått skriva in på schemat.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat, städat lite, spelat gitarr och betalat fakturor. Jag har även ägnat en del tid i bön.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet. Jag har förhoppningsvis även hjälpt andra genom bön. Jag har även skickat ut min nya mall till några personer idag.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och hantelcurl.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att mallen blev så uppskattad!
2012: Idag har jag jobbat på Mio, bjudit David på mat, skjutsat hem Mario, spelat innebandy och jobbat vidare med sommarmatten.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på cellgruppssamling hos Jenny & Christoffer, skjutsat hem Josef till sin lägenhet och sett på idol.
2010: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan, fixat några beställda skivor, samt lämnat några nätverkskablar, en kabeltång och kontakter till brorsan. Efter det så åkte jag till Sidensjö och fick äta mat som Sara och Eric bjöd på och efter maten så pratade jag med Glocalnet om internetproblemen de haft i Sidensjö. Jag gjorde även en rabarberpaj som jag bjöd på. Förutom det så bjöd jag på annanaskaka. Sedan spelade jag och sjöng med syrran. Jag spelade även upp några låtar jag skrivit själv.
2009: Idag har jag städat upp i min mail, kollat upp innebandylistan, sett på idol, redigerat en film till Benjamin, spelat gitarr, mixat monitorljudet på 3G och riggat ner all utrustning vi tidigare riggat upp.