07 januari 2015

Felsökning av hemsida

2 kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med felsökning av Broskolans hemsida, uppdaterat bloggar, läst i bibeln mm.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt Broskolan genom att hitta ett virus i en av modulerna som används på hemsidan.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick äta mat med Mario och att jag blev bjuden på mat.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på bönesamlning och ätit mat med Peter.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig hem från jobbet. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela det senaste budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört situps och latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick äta mat med Peter efter bönesamlingen.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, gjort armhävningar, läst i bibeln, munterheter och motigheter, men även uppdaterat bloggen.
Hjälp: Idag har jag skjutsat två arbetskamrater, jag har även hjälpt till att bära möbler och passa bollen när vi spelade innebandy. Jag fick även hjälpa till på jobbet genom att ställa in skrivaren med rätt inställningar. När jag sedan kom hem så skickade jag några inspelningar från mixningen igår. Förhoppningsvis var det till hjälp och uppmuntran för de som fick ta del av dem.
Träning: Idag har jag tränat genom att lyfta möbler, spela innebandy och göra armhävningar.
2012: Idag har jag mixat hela dagen på Refill. Först åkte jag in på morgonen då den som var uppskriven på schemat inte fanns på plats. Sedan fortsatte dagen med att jag hjälpte till att visa powerpoint, filmklipp och mixa på en workshop. Sedan testade jag ljudet inför en konsert och mixade ljudet på mötet som var före konserten. Som tur var så fanns det mat att köpa hela dagen så det gick bra, men jag var verkligen trött när jag kom hem.
2011: Jag kom fram till att jag inte kunde spela PS2 spel på min PS3 slim 320. Förutom det så köpte jag idag en choruspedal. Jag oljade in mina möbler och behandlade min soffa.
2010: Vi använde motorvärmare, startkablar och startgas för att få igång lastbilen på jobbet idag. Jag åkte sedan på fredaxplanering. Jag såg även att mina gitarrgrejer från Thomann var på G.
2009: Idag fixade jag ljudöverföringen till cafeterian.