16 september 2015

Kundkväll på Mio

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och idag hade vi en kundkväll och hade därför öppet till 20:00. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och hjälpte till med ljudet. Efter det så åkte jag hem och jobbade vidare med datorn.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att installera två nya skrivare och fixa datorer till en ny plats för att kunna använda kassan när den gamla ska rivas.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att flytta betal-terminalen.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, uppdaterat bloggar mm. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till jobbet och sedan att ta sig hem från jobbet genom att låna ut bilen till honom. Jag har även hjälpt till på kyrkan genom att visa Debora hur hon kopplar in sin surfplatta för att kunna spela upp ljud från den via mixerbordet. 
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick ett tack för att jag hjälpte till på ett bröllop. Det var verkligen ett fint bröllop! Jag är både tacksam för tackkortet och presenten!

2012: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, sändt budskapet i radio, jobbat vidare med sommarmatten, spelat gitarr mm.
2011: Idag har jag lämnat plasma, utbildat Simon i hur det fungerar under en radiosändning, försökt hjälpa kyrkan att uppdatera joomla till 1.7 och lyckats, men allt blev inte klart idag. Jag har även mixat ljudet på ungdomsmötet.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Dan med datorn, sett på idol, sett på valdebatten, kört hantelpress mm. Jag tog även med mig ett minneskort till en kamera. De hade raderat bilderna av misstag och skulle därför behöva få tillbaka dem så jag tog hem dem och jobbade med den.
2009: Idag har jag lyssnat på morgonandakten som sändes i radio för att se att det fungerade som det skulle och det gjorde det. Jag har även jobbat med innebandylistan, sorterat kontakterna på min hotmail, jobbat på Mio, lyssnat på de som övade inför 3G, lött kontakter till multikabeln, varit på planeringsträff för 3G, kört bänkpress, sett på idol mm.

Sänk temperaturen!

Inga kommentarer:
Du kan spara mycket pengar på att sänka temperaturen och under sommaren så är det inte speciellt svårt. När sommaren är över blir det svårare.

Drömmer du?

Inga kommentarer:
Nu delar jag dela lite från en bok som jag har läst.

Det är en bok som Jonas har skrivit och han talar bl.a. om att vi ibland drömmer om att vi ska vakna med ett nytt jobb utan att vi har sökt eller att vi ska vakna och vara gifta, ha barn och hus utan att ens ha övat på raggningsrepliker som han kallar det.

Kanske känner du igen dig i detta och nog har han en poäng i detta.

Många gånger drömmer vi att livet ska gå bra för oss och hoppas att det ska gå dåligt för andra så att det ska gå bättre för oss.

När vi drömmer så är det en dröm och det kan vara bra att drömma och hoppas ibland för att få en start på det vi vill ska hända i våra liv, men för att det ska hända så måste vi kämpa för att få se det hända.

Tänk på hur du sitter

Inga kommentarer:

Det perfekta äktenskapet, jobbet, hemmet eller livet?

Inga kommentarer:

Vad tycker du om snusning?

Inga kommentarer:
För att få någon start på kommentarerna i min blogg så kommer ibland lägga upp frågor som jag vill ha svar på.

Den här månaden så vill jag att du skriver en kommentar om du har svar på någon av de här frågorna eller någon annan som gäller snusning.


  • Varför börjar man snusa?
  • Hur ska man göra för att sluta snusa?
  • Varför bör man inte snusa?
  • Varför snusar du?
Lite information om snusning

När man stoppar snus under läppen sprids tusentals ämnen ut i blodet, många av dem kan ge skador och sjukdomar. En del tror att det inte är farligt att snusa, men det stämmer inte. För att skydda unga personer från farorna med att använda tobak, finns en lag som säger att man inte får köpa tobak om man är under 18 år. Följ länken för att läsa mer om snusning.