13 januari 2015

Exodus

2 kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat, tränat och varit på Bio. Vi såg på Exodus, men den var inte så bra som jag hade hoppats.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träna och gå på bio med Peter.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, funderar på datorköp, ljudkortsköp, spelat innebandy och fixat beställda skivor.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att beställa en ny ljuddator, men även genom att fixa några beställda skivor.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick följa med Mario och Mattias när det åkte och åt mat. Att jag blev bjuden är jag också tacksam över.2013
Dagbok: Idag har jag fixat några budskat till cd-skivor, deltagit i ett planeringsmöte för kanal 10, jobbat med etikettmallen, träffat barnen och de andra i Sidensjö, spelat gitarr, piano och sjungit. Jag har även läst i bibeln och gjort några sit-ups.
Hjälp: Idag har jag hjälpt oss på ljudavdelningen att få mer plats på datorn genom att bränna några budskap till cd-skivor. Jag har även hjälpt Johannes lite med mixningen. Förutom det så har jag hjälpt Sara och Eric lite genom spela spel med barnen.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag bl.a. taggat lite bilder i Picasa. Jag använder rätt mycket från google nu. Det är Chrome, +, Picasa, Gmail & blogspot. Vissa saker saknar jag men jag känner mig nöjd ändå.
2011: Jag testade google chrome och gillade den. Jag installerade joomla 1.5 till Andreas och installerade operativsystem på en bärbar dator som ska användas som inspelningsdator. Jag pratade även med en som var intresserad av att köpa ett digitalt mixerbord till Örn-tv.
2009: Plockade bort julsakerna.