18 mars 2015

Inventering, shopping och musikerövning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag fortsatt att hjälpa Mio i Sundvall med inventeringen och idag hjälpte jag dem att skriva ut listor på artiklar de ej inventerat. Jag hjälpte även till med lite annat, men när jag var klar fick jag ta med mig några stolar som de ville att jag skulle ta med mig till Örnsköldsvik och även antikvax. När jag var klar med inventeringen så passade jag på att åka på Birsta och shoppa lite. Efter det åkte jag på musikerövning och sedan var det bara att åka hem och sova.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio Sundsvall med inventeringen och Mio Örnsköldsvik genom att ta med mig varor till dem.
Tacksam: Idag är jag tacksam att jag kunde vara med på musikerövningen.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på hemgruppssamling och uppdaterat bloggar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet genom att låna ut min bil till honom.
Träning: Idag har jag cyklat.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick åka med Peter till hemgruppssamlingen, men även tacksam över att jag fick en trisslott av Mario även om det inte var någon vinst på den.
2013
Dagbok: Idag har jag lämnat in bilen på service, lånat en bil, jobbat på Mio, spelat innebandy och sett när Modo vann hockeymatchen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder att lasta varor. Jag har även hjälpt till med passningar på innebandyn och sedan hjälpt Mikael genom att hålla upp dörren när han skulle ta med sig målen hem. Förutom det så skjutsade jag Mattias till jobbet och Mario fick köra med min bil när han slutade på jobbet. Jag åkte hem med en kompis efter innebandyn.
Träning: Idag har jag gjort armhävningar och sit-ups.


2012: Idag har jag åkt in tidigare till kyrkan för att löda kablar, men istället fick jag hjälpa Mikael att plocka fram ljudgrejer. När jag hade gjort det så sparade jag en del budskap på skivor för att frigöra utrymme på hårddisken. När jag hade gjort det så sparade jag dagens predikan på hemsidan. Efter det så åkte jag till Sidensjö och där åkte jag snowboard och skidor. Förutom det så spelade jag piano och sjöng. Kvällen avslutades med Nanny Mc Phee. Efter det så åkte jag hem till min lägenhet och la mig och sov.

Snowboardbacken nerifrån
Snowboardbacken med hopp
Skidorna i skidspåret


Glad att få åka en tur på skidorna


2011: Idag har jag lämnat plasma. Jag har även städat lägenheten, varit på vårfest. Jag hjälpte till med att visa texter där. Efter det så åkte jag och jobbade med Saras dator. Jag skruvade även i min PS2:a som slutat att fungera och fick den att fungera igen.

2010: Idag har jag tvättat kläder, flyttat filer från chefens hårddisk å den bärbara datorn slutat fungera. Jag avslutade kvällen med innebandy.
2009: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet spelade jag innebandy.