06 februari 2015

Jobb, lovsång och innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter mötet så mixade jag ljudet på ungdomsmötet och efter dets å spelade jag gitarr, cajun och piano. Sedan avslutade jag kvällen med lite innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en arbetskompis att ta sig hem från jobbet, men jag hjälpte även en person att ta sig hem efter ungdomsmötet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med och spela lovsånger.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, shoppat på nätet, betalat fakturor och städat lite i lägenheten.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Maria genom att skjutsa honom till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att räkningarna är betalda.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, planerat inför kanal 10-veckan, skjutsat hem Mario, Mattias och Thomas. Skickat mail med funderingar inför bröllop och presenter till personer som fyller år.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att komma hem från jobbet. Jag har även hjälpt till med planeringen inför kanal10-veckan. Efter det så skjutsade jag hem Thomas.
Träning: Idag har jag tränat genom att göra några sit-ups.
2012: Idag har jag jobbat och därefter redigerat film och städat i köket.
2011: Idag mixade jag ljudet och efter det så åkte jag till Sidensjö och åkte skidor.
2010: Jag uppdaterade papper i pärmen som vi har i kyrkan med information om ljudet. Efter det så jobbade jag och Anders med mixerbordet som du ser på bilden. Förutom att skruva i mixerbordet så kopplades lite annan utrustning in.
2009: Jag mixade Dalkarlså folkhögskola. Det var riktigt kul för de var så duktiga. Efter det så la jag ut ett filmklipp med MWS. Lite senare var det ungdomsmöte och då predikade Eveline och Emmy.