07 juli 2015

Spa

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit på spa för första gången. Det var rätt så skönt. Det var jag Tomas och Peter som var där, men även fler. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat minigolf.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min arbetskompis att ta sig till och från jobbet. Jag bjöd även Ronny på en smoothie när vi hade spelat minigolf. 
Träning: Idag har jag gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Sara & Eric kom för att spela minigolf. 
2013
Dagbok: Idag har vi haft en soft dag eftersom det var storm så det gick ej att åka ut med båten. När det var rätt blåsigt så gjorde vi ett försök på att starta grillen och vi lyckades, men lite senare så regnade det kraftigt. Som tur var så lyckades vi ändå grilla fisk och äta det tillsammans med potatissallad. Vi spelade även "Skip-bo" och "bikerace". Jag passade även på att fiska från bryggan och fick då tre fiskar. Två av dem grillade vi och en slängde vi tillbaka. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att fiska och genom att diska. Jag har även sett till så vi kunde spela "Skip-bo", för om jag inte tagit med mig det så skulle det inte gått. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick fiskar när jag fiskade. Jag är även tacksam för att det gick att grilla. 
2012: Idag har fixat en god sallad, fört över en del papper via scannern till datorn, jobbat med min programmeringskurs. Jag har även letat upp dubbletter på datorn som jag sedan plockat bort. Jag rekommenderar programmet som jag använde. Klicka på länken så kan du ladda hem det och testa själv. Jag var även och lyssnade på Amanda Jensen och det var många som var där och lyssnade.
2011: Idag har jag städat och jobbat vidare med Jannes dator. Jag fick nämligen min beställda externa hårddisk idag så jag kunde föra över bilder från Jans dator till den för att sedan föra tillbaka dem till hans dator. Lite senare så blev det bio och vi såg på Poppers pingviner. En film som fått dåligt omdöme av ÖA, men som var bättre än det skrivits om den. Den hade fått 1 av 5 stjärnor, men jag tycker att den kunde ha fått 3 eller 4 för den var ganska bra. Det var kul att vi blev 9 stycken. Josef som jag känner mest som ljudtekniker, Christoffer och Hemen som arbetskompisar med deras familjer eller delar. Även min syster och hennes pojkvän var med. När filmen var slut så åkte jag, Sara och Eric till Anna där hon jobbade. Vi fikade där och sedan åkte vi hem.
2010: Idag har jag lagt ut några saker på tradera. Bl.a. en scanner. Förutom det så har jag jobbat på Mio, städat i sovrummet och lagt ut fler objekt på tradera.
2009: Idag har jag tvättat kläder, åkt till bilprovningen. Jag åkte och köpte fler skarvhylsor som vi kommer att behöva på Svedjeholmskyrkan. Jag köpte även krokar som vi kommer behöva där. Sen köpte jag bilvax, repborttagning mm. Jag skrev även ut korten som mamma ville ha. När jag var klar med allt detta så åkte jag till Sidensjö och började använda repborttagningen. Mamma fick sina bilder och sedan åkte jag med syrran till barnlägret. Där var det ett härligt möte där många tog beslut om att följa Jesus på riktigt. Efter det mötet var slut, så var det ett nattcafé och på det så var Noorte med och dansade. När det var slut så åkte jag med syrran till Sidensjö. Nu ska jag sova här så jag kan vaxa imorgon. Sov gott!

Fin skjorta

Inga kommentarer:
Uppmuntran: Idag var de en som sa: -Vilken fin skjorta du har!