16 januari 2015

Windows installeras på projektordatorn

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag uppdaterat några bloggar, läst i bibeln, installerat windows och några uppdateringar på projektordatorn. Jag har även varit med på kvällsmötet på Elim.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att jobba med projektordatorn.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio & hämtat en beställd hårddisk. Jag började även att montera in hårddiskarna, men fick sedan avbryta för att sova. Detta för att jag idag både haft huvudvärk, hosta, ont i halsen, ont i magen mm. Jag har även blött näsblod.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario & Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning pga att jag var sjuk.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag orkade jobba hela dagen. Jag är även tacksam över att jag fått sova och vila upp mig lite.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på kvällsmötet på Svedjeholmskyrkan. Jag hjälpte syrran med projektorn och la ut budskapet med Peter Mockford på hemsidan. När jag kom hem så körde jag lite styrketräning med hantlar. Jag var även hos en sjukgymnast idag som hittade några punkter att trycka på, men allt ser ut att gå åt rätt håll så nu ska jag kunna åka i backen igen, men jag bör undvika det största hoppet. Personen du ser på bilden var sjukgymnasten som hjälpte mig idag. Jag tycker att han var riktigt bra!
Träning:  Idag har jag kört lite styrketräning med hantlar.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mattias och Mario. Jag har följt med Christoffer på lunch och ringt Peter som också följde med för att äta mat med oss. Jag har även hjälpt kunder att få påminnelse om varor de ej hämtat. Förutom det så har jag hjälpt syrran genom att visa lovsångstexterna på Svedjeholmskyrkan och hjälpt de som vill lyssna på budskapet genom att lägga upp det på hemsidan.


2012: Idag var det cellgruppsstart och vi talade om Jesu återkomst och olika saker som hänt i världen som det står om i böcker. Bl.a. jordbävningar, vulkanutbrott, valutaproblem mm.
2011: Idag så lämnade jag tillbaka Victorias dator. Jag hjälpte även henne att få ordning på internet och fick äta mat hos dem. Det blev även en skidtur idag.
2010: Jag jobbade med datorer på jobbet och löste bl.a. ett skrivarproblem. Förutom det så jobbade jag med Johannas dator, spelade innebandy och redigerade film.
2009: Lastbilen ville inte starta när vi skulle på kurs, men tillslut så ordnade det sig och vi kom fram till att jag blev uggla/krokodil i testet som gjordes. Jag var även på planering för fredax.