03 april 2015

Mio och ljuddatorn

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat vidare med ljuddatorn

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på bio och sett Captain America 3D.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias och Mario att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mattias bjöd oss på mat. Jag är även tacksam över att jag fick åka och äta tillsammans med Mattias och Mario.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Marios telefon, jobbat med en bärbar dator och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskompisar att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört hantelpress
2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade jobbet så skjutsade jag hem Mario och Mattias. När jag sedan kom hem så städade jag i sovrummet, la ut ett filmklipp på facebook, uppdaterade bloggen och läste lite i en bok.
2011: Idag så förde jag över kontakter från outlook till windows live mail. Efter det så åkte jag å mixade ljudet i kyrkan. Efter det så la jag ut budskapet och sände det i radio. Efter det så plockade jag upp högtalarna vi köpt in till nya torgriggen. Jag testade dem genom att koppla in vårt digitala mixerbord. Jag testade även mickarna som de tänkt använda på söndagskul samt på musikalen. Jag åkte även en tur till Sidensjö och åkte skidor. Vi såg även på filmen unstoppable.
2010: Idag har jag jobbat. Idag var det påskaftor. Många firar idag påskafton tillsammans med släkt och vänner. Man äter mat tillsammans och äter godis, men vad var det som hände enligt bibeln? Den här dagen så ligger Kristus i graven och lärljungarna sitter inlåsta i rädsla för dem som avrättat honom. Den här dagen så väntar många kristna på att få sova och vakna och höra om vad som händer nästa dag. Enligt Första Petrusbrevet 3:18-19 och 4:6 nedsteg Kristus till dödsriket för att rädda de rättfärdigas själar och öppna för dem himmelrikets portar. På påskens ikoner ser man Kristus trampa på dödsrikets portar, dess lås är sprängda och Kristus räcker handen åt Adam och Eva, åt kungar och profeter.Efter jobbet så mixade jag ljudet på kyrkan. Efter jag hade kollat på filmen så gick jag till Gullängets Kyrka och där lyssnade jag på Charlotte Nordins sånger och jag sjöng med på en del. Dessutom så kollade jag på ett drama som visades upp.
2009: Idag jobbade jag med att få bättre ordning på budskapen på hemsidan. Det blev bättre, men jag blev inte helt nöjd. Efter det så åkte jag på skyttis och spelade innebandy eftersom Daniel frågade mig om jag ville vara med. Jag och André åkte med och spelade. Det var riktigt roligt. Efter det så åkte vi å käkade på stan. Nu laddar jag för ungdomsmöte. Det var ett bra budskap som Christoffer hade om äkthet. Jag skjutsade Josef N till pannkakskyrkan och sjutsade hem Josef Larsson. Efter det så satt jag vid datorn och fixade med budskapen och strax innan 3:00 så kände jag mig nöjd med hur budskapen läggs upp på hemsidan. Jag har några justeringar fortfarande, men jag kände att det var dax att sova då.