31 oktober 2014

Bus eller godis?

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet handlat. Lite senare på kvällen så kollar jag på idol, redigerar film och får besök av två tjejer som säger "bus eller godis" så jag gav dem godis. Jag jobbade även lite med att översätta idag.
Hjälp: Idag har jag hjälpt de som kom till mig genom att ge dem godis.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag äntligen fått över bilderna och filmerna från min mobil till datorn.

2013
Dagbok: Idag har jag fortsatt med inventeringen. Äntligen blev vi klara med den!
Hjälp: Idag har jag skjutsat Kim & Sara till jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag blev klar med inventeringen. Jag är även tacksam för att jag fick pengar av Mattias för att jag får åka med honom och för att jag blev bjuden på lunch av Mario.2012: Idag har jag jobbat vidare med Viktorias dator, jobbat på Mio, beställt en ny hårddisk till Viktorias dator, kollat igenom papper som vi fått på utbildningen inför det nya datorsystemet, betalat räkningar, gått en promenad, styrketränat mm. Det visade sig vara sektorfel på Viktorias hårddisk, så en ny ska nog lösa problemet.
2010: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan, ätit mat med några kompisar, blivit inlåst mm. När jag spelade gitarr, så använde jag mina båda gitarrer. När jag sedan skulle byta lampa på bilen så lägger jag ifrån mig bilnyckelknippan och byter lampa, sedan stänger jag huven och kommer sedan på att jag lagt nycklarna under huven. Problemet var bara att bilen var låst, min extranyckel var i lägenheten och lägenhetsnyckeln var under huven. Förutom det så var min reservnyckel också borta eftersom min syster brukar ha den, men hon hade tagit med sig den söderut, så jag fick då ringa securitas som öppnade åt mig i lägenheten och då fick jag tag på min bilnyckel så jag kunde åka tillbaka och hämta lägenhetsnyckeln och bilen. Jag är tacksam för all hjälp jag fick av min bror och far som försökte bryta sig in i bilen, men de misslyckades, men min far skjutsade hem mig till lägenheten och det var värt mycket idag.
2009: Idag har jag uppdaterat min iPhone med nya program, lyssnat igenom morgonandakerna och valt låtar till dem. Efter det så redigerade jag kreativ-filmen, spelade innebandy på sporthallen med KRIK, I mitten så fick vi lyssna till en andakt om hur viktigt det är att lyfta upp varandra istället för att trycka ner varandra. Efter det så gjorde jag banankaka och körde bänkpress.