05 februari 2015

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har vi hjälpt varandra genom att be för varandra. Det känns bra att veta att vi har en som hör våra böner.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa flera vänner på hemgruppssamlingen. Jag är även tacksam över att det blev lite färre uppgifter i läxa. Vi har fått läxa i FBS-utbildningen.

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, uppdaterat min shapelink, uppdaterat min instagram mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till och från jobbet. Jag har också hjälpt honom att betala maten då han inte hittade sin plånbok.
Träning: Idag har jag kört bänkpress.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag äntligen hunnit uppdatera instagram och min shapelink.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på cellgruppssamling. Jag har även jobbat med budskapslayouten på Svedjeholmskyrkans hemsida.
Träning: Idag har jag tränat genom att lyfta möbler på Mio.
Hjälp: Jobbat med budskapslayouten på Svedjeholmskyrkans hemsida och skjutsat hem Mario.
2012: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så sände jag mötet i radio och la ut budskapet på hemsidan. Därefter så åkte jag till Sörliden och mixade ljud med Joel. Efter det så var jag på Svedjeholmskyrkan och jobbade vidare med ljudet tills jag kände att jag borde åka hem och sova.
2011: Idag har jag städat i lägenheten och uppdaterat budskapen på Svedjeholmskyrkans hemsida. Därefter blev det innebandy med KRIK och kvällen avslutades med filmen "i rymden finns inga känslor".
2010: Städade hemma. På kvällen så spelade jag gitarr, sjöng och läste en andakt för de som var med på fredax. Jag hjälpte även till med att fixa tortillas som skulle ätas.


2009: Jag jobbade och spelade innebandy. Jag hjälpte även några från Dalkarlså med att ställa in ljudet.