12 augusti 2015

Träning på 1Life

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet tränat på 1Life.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, handlat, fixat två kablar till New Wine och sökt lägenheter.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att löda två nya kablar som vi kommer att använda till barnkonferensen.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått lite tips på olika ställen där jag kan söka lägenheter. Självklart är jag även tacksam över att Mario bjöd mig på lunch. Jag hade glömt matlådan hemma och Mario ville åka och äta.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, shoppat, fixat en beställd skiva, redigerat budskapen från New Wine mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att redigera budskapen och fixa en skiva. Jag har även skickat filer till en kompis, så nu är han säkert nöjd.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att bilderna kommit tillbaka i Svedjeholmskyrkans blogg, men även för att jag fått reda på att rs 232 är samma som bj9.
2012: Idag har jag mixat ljudet på avslutningsmötet. Det var det sista mötet under New Wine-konferensen. När jag hade mixat klart så fick jag fixa kopior på flera av budskapen då de fått sälja många budskap. När jag var klar med det så plockade jag undan utrustning och städade upp på scenen. Det var en hel del jobb, men som tur var så fick jag hjälp av Mikael med att städa undan utrustning. Det var även många andra som hjälpte till. När vi var färdiga så felsökte jag internetkabeln med mitt instrument, men det var inget fel på kabeln så jag fick inte reda på vad det var för fel på den, men det viktigaste är ändå att det fungerar nu. Förutom detta så har jag sett en film som heter The front line. Kanske inte någon av mina favoritfilmer, men jag har några filmer jag måste hyra för att sedan säga upp mitt abonnemang hos love-film. Efter det så var det bara att sova.
2011: Idag har jag jobbat & sett på film med Sara och Eric.
2010: Idag har jag jobbat vidare med Sannahs dator. Jag kopierade över det som skulle sparas och la in det på en extern hårddisk. Förutom det så har jag städat och jobbat med videoredigeringen, installerat operativsystemet och flyttat tillbaka filerna. Förutom det så har jag uppdaterat min telefon, ändrat bland kontakterna, kollat mailen och sedan installerat program på Sannahs dator.
2009: Idag vaknade vi upp och fick se regnbågen. Vi packade ihop tältet och åkte till Borås. När vi var framme så gick vi till turistbyrån och fick lite information, vi köpte även varsin tröja som det stod Borås på. Vi gick runt och kollade och tog en hel del bilder. Vi besökte även Borås kristna center. Vi gick även upp på ett berg för att få utsikt över Borås. Vi åkte sedan bort från Borås och åt mat på ett ställe som kallades för Hos Mamma. Vi åkte sedan vidare mot Lisseberg där vi hittade en Camping som vi kunde tälta på. Det kostade endast 160 kr. När vi hade checkat in så tänkte vi basta, men bastun var trasig så vi la oss och sov istället.