22 november 2014

Unga Vuxna

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag testat lite olika inställningar på min GoPro-kamera och testat att styra den via min mobil. Jag har även jobbat lite med GarageBand på min Macbook Pro. Kvällen avslutades med Unga Vuxna där jag och min syster övade lovsånger som vi sjöng tillsammans med de andra som var på Unga Vuxna. Efter det så lyssnade vi på Andreas. Efter det så åkte vi iväg och åt mat tillsammans på Restaurang Kina.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Unga Vuxna genom att spela och sjunga.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa flera av mina vänner på Unga Vuxna.

2013
Dagbok: Idag har jag städat i lägenheten, shoppat, grattat mor, sett på hockeymatchen och sett på delar av idol.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv och andra genom att städa min lägenhet, men jag har även hjälpt andra genom att köpa julklappar och present.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över maten och kakorna jag fick ta del av när jag grattade min mor som fyller år imorgon.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, sms:at om företagshelgen, julklappar och en present till min mor. Förutom det så har jag scannat in några dokument, betalat räkningar och kört lite hantel-lyft.
2011: Idag har jag tvättat kläder, hjälpt en kompis med en dator, jobbat på Mio och testat ett moderkort till en skrivare.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, städat och spelat innebandy.
2009: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan, visat en ljudtekniker hur man redigerar och sänder filen i radio. Efter det så lag jag ut budskapet på hemsidan och jag städade även på scenen. Efter det så slog jag in några julklappar. Jag åkte sedan till mina föräldrar och spelade och sjöng med min syster.