29 september 2015

Hemgruppsamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat och varit på hemgruppsamling. Efter det så fick jag besök av min bror som åkt från Norge för att träffa oss och se på en Modo-match.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag genom att bl.a. göra mål.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick spela innebandy.2013
Dagbok: Idag har jag varit på mötet på Svedjeholmskyrkan. Jag och Anders försökte få till ett bättre inspelningsljud genom att göra några förändringar. Efter mötet så hjälptes vi åt att förbereda för radiosändning, men även med att fixa för hemsidan. Förutom det så har jag varit med Sara och Eric och shoppat. Efter det så grattade vi Julia, åt mat och efter det så har jag bloggat och hjälpt två personer med datorer. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela budskapet på hemsidan. Jag har även hjälpt Julia genom att gratta henne. Jag hjälpte Joel att ta sig in till busstationen. Jag hjälpte Victoria genom att fixa så att hennes dator går att starta. Jag hjälpte Jan genom att fixa så han kunde logga in på sin användare. 
Träning: Idag har jag kört latsdrag. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för att syrran gav mig massage, men jag är även tacksam för att Anders mixade och tacksam för att jag fick äta så mycket gott hos Dan och Åsa på Julias kalas.
2012: Idag har jag fixat lite bilder till min dayviews, skickat ut info till alla ljudtekniker, bakat bullar och jobbat vidare med sommarmatten.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning och kopplat in min nya router.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, kollat hur det går för de som jobbar med badrummet i min lägenhet, tränat med hantlar, druckit proteindrink och skickat några videoklipp. Jag har även varit i Sidensjö och gjort fruktsallad med syrran och fick även smaka på hennes nybakta gaffelbröd. Vi såg även på idol före jag letade upp sängen.
2009: Idag har jag tvättat kläder, jobbat med Anders dator, skickat mail till fujitsu och microsoft om att jag behöver en ny recovery-skiva för det visade sig vara fel på den jag hade. Jag har även jobbat på Mio. Efter det så åkte jag till min lägenhet och gjorde två dokument. Ett om innebandyn för att få fler personer att vara med och ett annat om att vi behöver fler som hjälper till med ljudet. Förutom det så har jag städat i min dator och sett på idol.